STUDENTJOB BLOG

 

De scholen zijn weer begonnen, we zijn allemaal weer aan het zwoegen rondom deadlines en het bijhouden van de stof. Maar er is geen schaamte om toch te verlangen naar een rustmomentje ondanks dat de vakantie net voorbij is. En wat is beter om te relaxen dan je benen omhoog te gooien en achterover te leunen met je laptopje op schoot je favoriete serie op te zetten. Vandaag heeft StudentJob een aantal aanraders voor op Netlfix.

Jack Whitehall travels with my father

 Jack Whitehall

In deze serie gaat de acteur/cabaretier Jack Whitehall met zijn vader op reis naar verschillende landen om op die manier een hechtere band te ontwikkelen met zijn vader. Jack is zelf erg van het uitgaan en nieuwe dingen proberen terwijl de vader nogal conservatief is. De combinatie van de twee is eigenlijk op elke manier fout en je kan even flink lachen terwijl je deze serie kijkt. Wat ook top is tijdens serie is de prachtige locaties waar ze heen gaan, je kan hier makkelijk wat inspiratie opdoen voor een locatie voor een gap year of waar je je stage in het buitenland gaat doen.

Queer Eye

Queer Eye

Als je jezelf er niet toe kan zetten om te beginnen met studeren (zelfs na onze motivatie tips) dan is de serie Queer Eye iets voor jou. In deze serie gaat een groep van vijf fabulous mannen, mensen helpen door iemand die het wat moeilijker heeft, totaal in het zonnetje te zetten. Ze toveren zijn/haar huis om, geven hem/haar een make-over en laten die persoon zijn angst overwinnen door een dikke zelfvertrouwen boost. Na een aflevering van Queer Eye heb je zo weer de motivatie om met gemak die deadline nog even af te maken (ja of je kijkt nog drie afleveringen). En als je nog iets meer hulp nodig hebt voor die deadline, niet getreurd wij staan paraat met wat deadline tips.

The good place

The good place

Deze serie volgt de hoofdpersoon Eleanor Shellstrop die in ‘The Good Place’ terecht gekomen is. The Good Place is een wat komische opvatting van de “hemel” waarbij je door middel van punten in The Good Place, of in The Bad Place komt. Deze punten kun je op verschillende manieren behalen maar een van deze manieren is goed studeren en hard werken, gelukkig kan je dat gemakkelijk doen bij StudentJob. En als je net als in The Good Place nooit zorgen wilt hebben, zouden deze tips je kunnen helpen zorgeloos de dag door te gaan.


Dit waren alweer onze aanraders, heb jij nog meer series die echt goed zijn? deel ze met ons op onze insta @studentjob.be. En schaam je dus niet dat je af en toe die pauze pakt, we doen het allemaal ten slotte.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.