Veilig bestellen via StudentJob.be

StudentJob.be bestreeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor de betalingen is docdata . Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt docdata de modernste beveiliging- en versleutel gereedschappen. Zo wordt u beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax.Momenteel accepteren we de volgende betaalmethoden:

 • Visa Creditcard
 • Mastercard Creditcard
 • PayPal
 • Bancontact/Mister Cash

Visa of Mastercard credit cardDe eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcard nummer
 • Vervaldatum
 • cvv2-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam
Zodra u deze informatie heeft ingevoerd klikt u op de knop "Versturen" en wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult zowel een bevestiging zien van uw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt.

Veel gestelde vragen
Waarom is er een verificatiecode?
Bij de verificatiecode (Card Validation Code) gaat het om het blokje met drie cijfers in het handtekeningenveld op de achterzijde van de creditcard.

Deze extra vraag verzekerd u ervan dat de kaartgegevens niet kunnen worden misbruikt, dit nummer wordt namelijk nooit ergens afgedrukt. Door de verificatiecode is het zeker dat de kopende persoon ook daadwerkelijk in het bezit is van de creditcard en niet alleen een afschrift of kaartnummer heeft. Daarom zijn de drie cijfers ook niet opgeslagen in de magneetstrip van de kaart en zijn deze ook niet in het creditcardnummer terug te vinden.

Wanneer wordt het geld van uw creditcard afgeschreven?
Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en op de knop "Versturen" heeft geklikt worden uw gegevens geverifieerd en wordt het bedrag van uw credicardrekening naar onze rekening overgeboekt. De bestelling is hiermee in ons systeem verwerkt (dit duurt slechts enkele minuten).

Welke gegevens ontvangen wij omtrent uw bestelling?
Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert docdata uw kaartnummer, de verificatiecode en uw adres. Wij krijgen vervolgens van docdata een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)
Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.

Betalen met Maestro

Wanneer uw bankkaart het Maestro logo heeft, dan kunt u bij ons ook veilig en eenvoudig betalen met Maestro! U wordt dan niet doorgeleid naar de betaalmodule van uw bank; in plaats daarvan zal de transactie rechtstreeks worden afgehandeld door Mastercard, waaraan Maestro is gekoppeld. Uw bank zal de transactie echter wel moeten autoriseren. Daarom zult u uw rekeningnummer, kaartnummer, de vervaldatum en een unieke code moeten invoeren. Deze wordt gegenereerd door uw bankkaartlezer.

Betalen met Visa Electron

Als u in het bezit bent van een Visa Electron debetkaart, dan is het ook mogelijk om daarmee veilig en eenvoudig te betalen op onze website. Het is echter wel van belang dat er een CCV¬nummer vermeld staat op de achterzijde van uw debetkaart. Naast uw bankrekeninggegevens en kaartgegevens heeft u dit nummer nodig om de transactie succesvol af te kunnen ronden.

PayPal

  

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met PayPal wordt u doorgestuurd naar de PayPal website waar u uw PayPal emailadres en wachtwoord moet invoeren.

Belangrijk
Indien u niet beschikt over een Paypal account kunt u niet met deze betaalmethode betalen.

Betalen met Mister CashAls u in het bezit bent van een Mister Cash kaart, dan is het ook mogelijk om daarmee veilig en eenvoudig te betalen op onze website. Bancontact/Mister Cash is een betaalmethode waarbij u een overboeking kunt doen via de beveiligde pagina van uw eigen bank. Het enige dat u nog dient te doen is het invoeren van kaartnummer en vervaldatum en vervolgens een identificatiesleutel om de betaling te autoriseren.

Telefonisch bestellen

Wij moedigen u aan om uw bestelling online te plaatsen zodat wij u de snelste service kunnen bieden. Mocht u echter uw bestelling via de telefoon willen plaatsen dan is dit geen probleem, u kunt ons 5 dagen per week van 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereiken op +31 (0)23 8000 180.

Onze diensten

De prijzen van al onze diensten zijn exclusief BTW. Wilt u gebruikmaken van meerdere diensten tegelijk? Neem dan gerust contact op met ons salesteam om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op:

+31 (0)23 8000 180

of via mail: info@studentjob.be