Onderdeel van YoungCapital

StudentJob is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met ruim 6 miljoen jonge talenten. Ambitieuze studenten en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers.

StudentJob brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime- of tijdelijke fulltimemedewerkers. Ook als je afgestudeerd bent, hebben wij leuke vacatures. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

StudentJob heeft ambitie!

En daarom zijn wij ook internationaal actief. Naast België kun je StudentJob vinden in de volgende landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om studenten in heel Europa in contact te brengen met de beste werkgevers.

De StudentJob app

Wij snappen dat je geen zin hebt in lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom kun je met de StudentJob App razendsnel mobiel solliciteren. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct via de app. Neem in de app ook een videomotivatie op, en voeg die makkelijk toe aan je sollicitatie. Wanneer kun jij beginnen?

De StudentJob app

Ook als werkgever zit u goed bij StudentJob

  • Met ruim 179.000 werkzoekenden is er altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong afgestudeerd talent
  • Zoek zelf in onze CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Uw vacature is goed vindbaar via Google

De statistieken van ons internationale netwerk

0K

Inschrijvingen
laatste 31 dagen

0K

Inschrijvingen
laatste 12 maanden

0M

Totaal inschrijvingen

StudentJob in het kort

2014

Per januari is StudentJob onderdeel van YoungCapital geworden.

2013

Een mijlpaal! In 2013 ontvangt StudentJob België de 100.000e inschrijving en de aantallen blijven groeien.

2011

Begin van het jaar ontvangt StudentJob België haar 50.000e inschrijving van studenten die op zoek zijn naar bijbanen, vakantiewerk, stages en fulltime banen.

2010

Aan het einde van 2010 zijn er al meer dan 40.000 inschrijvingen.

2009

In 2009 gaat StudentJob België live op 2 februari!

2008-1999

Om een internationale groei te realiseren lanceert StudentenWerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.