Over StudentJob

StudentJob.be is de vacaturebank voor jongeren, studenten en afgestudeerden van alle opleidingsniveaus. Dus ben jij op zoek naar een toffe job? Wil jij aan het werk als jobstudent, of ben jij toe aan een startersfunctie? Schrijf je dan nu in!

StudentJob brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime of (tijdelijke) fulltime medewerkers. Ook wanneer je al bent afgestudeerd hebben wij vacatures. Voor jou betekent dit een eenvoudige manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf, waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

Het team van StudentJob

StudentJob  Belgium

Onderdeel van YoungCapital

StudentJob.be is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Het label Studentjob International beheerd meerdere job boards door heel Europa, met dit uitgebreide netwerk staan wij in contact met ruim 4,7 miljoen jonge talenten. Ambitieuze studenten en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers.

StudentJob heeft ambitie!

En daarom zijn wij ook internationaal actief. Naast Nederland en België kun je StudentJob vinden in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om studenten in heel Europa in contact te brengen met interessante werkgevers.

Klik hier voor de statistieken van ons internationale netwerk! Young Capital Werkgevers Talent Europa

Wat hebben wij jou te bieden?

StudentJob biedt studentenjobs, vakantiejobs, stages en startersfuncties aan in heel België. Via het eenvoudige zoeksysteem vul je in wat voor een soort werk je zoekt. Je solliciteert vervolgens in een paar kliks en jouw sollicitatie sturen wij automatisch door naar het betreffende bedrijf. Simpel, snel en effectief!


Jouw voordelen:

  • Schrijf je in en solliciteer direct op interessante vacatures
  • Word snel gevonden door interessante bedrijven
  • Ontvang elke week een overzicht in je inbox van de nieuwste vacatures

Schrijf je snel en eenvoudig in


Voordelen werkgevers:

  • Met 178.864 actief werkzoekenden altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong afgestudeerd talent
  • Zoek zelf in ons CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Uw vacature is goed vindbaar via Google

Lees meer over werven via StudentJob

StudentJob Contact

In het kort

2014   Per januari is StudentJob onderdeel van YoungCapital geworden.
2013   Een mijlpaal! In 2013 ontvangt StudentJob België de 100.000e inschrijving en de aantallen blijven groeien.
2011   Begin van het jaar ontvangt StudentJob België haar 50.000e inschrijving van studenten die op zoek zijn naar bijbanen, vakantiewerk, stages en fulltime banen.
2010   Aan het einde van 2010 zijn er al meer dan 40.000 inschrijvingen.
2009   In 2009 gaat StudentJob België live op 2 februari!
2008-1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert StudentenWerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.