Jobs per regio

Ben jij op zoek naar een studentenjob, vakantiejob, stage of een fulltime job? Op StudentJob bieden wij een brede waaier aan vacatures aan en deze kan je hier per regio of stad zoeken. Dus aarzel niet langer en bekijk ons aanbod aan jobs in jouw buurt!

Het aanbod aan vacatures van StudentJob varieert van dag tot dag, dit komt door de vlotte samenwerking met grote bedrijven en het aanbod van onze kleinere partners! Vind je vandaag geen geschikte job in jouw stad? Meld je aan en schrijf je in op onze mailings, dan ontvang je altijd de nieuwste vacatures in jouw buurt. Snel en eenvoudig!

Hieronder kan je je nieuwe job vinden per regio! In welke stad ga jij aan de slag!?

Zoek je liever jobs in een andere stad of in een grotere straal?
Pas dan hier je zoekopdracht aan naar jouw wensen!

Vind je droomjob op StudentJob.be

Wil jij aan de slag als jobstudent? Of ben je al afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe job? Bij StudentJob hebben we een ruim aanbod aan vacatures, deze variëren van studentenjobs en vakantiejobs tot fulltime jobs en stages. Voor iedereen is er bij ons dus wel een job! Op deze pagina kan je heel gemakkelijk een nieuwe job zoeken bij jou in de buurt. Schrijf je in en solliciteer meteen op een vacature bij jou in de buurt. Voor je het weet ga jij aan de slag, fulltime of gewoon tijdens het weekend!

Bent u werkgever?

Plaats vandaag nog uw vacature en bereik gemotiveerde studenten en afgestudeerden!

Plaats vacature