Stages

Ben je op zoek naar een stage? Dan ben je bij StudentJob op het juiste adres. Wij bieden leuke stages aan in binnen- en buitenland. Je vind hier dus zeker iets tussen dat bij jou past.

Op deze pagina vind je gemakkelijk en snel een overzicht van stages. Klik op de regio die jouw voorkeur geniet. Zo vind je de beschikbare stage opportuniteiten in een handomdraai.

Wil je een nog meer gepersonaliseerd overzicht? Registreer je gratis, maak een profiel en detailleer je voorkeuren. Zo verhoog je de kans dat je snel een ideale stageplek vindt. Kijk ook eens naar ons aanbod van Studentenjobs. Hier vind je leuke bijbaantjes.


Vind hier ons aanbod aan stages in binnen- en buitenland of zoek per regio:

Vind een stage via StudentJob!


Ben je op zoek naar een stage? StudentJob heeft een databank met verscheidene stages in binnen- en buitenland. Zoek je een stage in volgende regio’s: Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant of in het buitenland? Dan ben je bij StudentJob op de juiste plaats. Om te solliciteren voor bovenstaande stages, dien je jezelf te registreren, dan kan je vervolgens direct online solliciteren voor je ideale stage. Klik op een regio en solliciteer meteen voor de stage van je keuze.

Bent u werkgever?

Plaats vandaag nog uw vacature en bereik gemotiveerde studenten en afgestudeerden!

Plaats vacature