Vakantiejob gezocht?

Zoek jij nog een vakantiejob voor deze zomer? Wij kunnen je zeker helpen met het vinden van een studentenjob EN dat bij jou in de buurt! Snel en eenvoudig!

Selecteer een regio en voor je het weet krijg je een overzicht van vakantiejobs en vacatures voor jobstudenten aangepast aan jouw keuze. Of nog makkelijker! Registreer je en maak gratis onbeperkt gebruik van onze faciliteiten. Zoek, kijk, lees en vind de ideale vakantiejob in 2018.

Kan jij net als StudentJob niet wachten tot het zomer is? Ga je op vakantie met vrienden? Of geniet je liever van de Belgische terrasjes? Wil je een nieuwe outfit voor dat leuke festival? Maar er is dat ene probleem… Hoe gaan we dat alles in hemelsnaam betalen?

Met een studentenjob natuurlijk! Bij StudentJob vind je allerlei soorten vakantiejobs voor elke regio. Registreer je vandaag nog en ontvang wekelijks een mail aangepast aan jouw profiel met interessante aanbiedingen voor vakantiejobs, studentenjobs, stages en fulltime jobs. Handig en bovendien helemaal gratis.


Vind hier ons aanbod aan vakantiejobs in België of zoek per regio: