Veilig een vacature plaatsen bij StudentJob.be

StudentJob.be streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor de betalingen is Adyen, hierdoor weet u zeker dat uw betalingsgegevens veilig zijn. Adyen wordt ook gebruikt door bijvoorbeeld LinkedIn, Booking.com en KLM. In de praktijk is een online aankoop daardoor statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel of per telefoon.

Momenteel accepteren we de volgende betaalmethoden:

 • Paypal
 • Visa Creditcard
 • Mastercard creditcard
 • SEPA Direct Debit (SEPA-incasso)

PayPal

PayPal heeft 200 miljoen gebruikers wereldwijd en wordt door ontzettend veel bedrijven gebruikt en geaccepteerd. Met deze veilige en makkelijke betaalmethode kunt u uw bankrekening koppelen aan een PayPal-account, waardoor u eenvoudig online kunt betalen.

Visa of Mastercard Creditcard

De eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.
Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcard nummer
 • Vervaldatum
 • cvv2-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam
Zodra u deze informatie hebt ingevoerd klikt u op de knop "Versturen" en wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult zowel een bevestiging zien van uw bestelling op onze website als een e-mail ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt.

Veelgestelde vragen bij het gebruik van een credit card
Wat is mijn verificatiecode en waarom moet ik hem invullen?
Bij de verificatiecode (Card Validation Code) gaat het om het blokje met drie cijfers in het handtekeningenveld op de achterzijde van de creditcard.

Deze extra vraag verzekert u ervan dat de kaartgegevens niet kunnen worden misbruikt, dit nummer wordt namelijk nooit ergens afgedrukt. Door de verificatiecode is het zeker dat de kopende persoon ook daadwerkelijk in het bezit is van de creditcard en niet alleen een afschrift of kaartnummer heeft. Daarom zijn de drie cijfers ook niet opgeslagen in de magneetstrip van de kaart en zijn deze ook niet in het creditcardnummer terug te vinden.

Wanneer wordt het geld van mijn creditcard afgeschreven?
Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd en op de knop "Versturen" hebt geklikt worden uw gegevens geverifieerd en wordt het bedrag van uw creditcardrekening naar onze rekening overgeboekt. De bestelling is hiermee in ons systeem verwerkt (dit duurt slechts enkele minuten).

Welke gegevens ontvangt StudentJob omtrent mijn bestelling?
Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Adyen uw kaartnummer, de verificatiecode en uw adres. Wij krijgen vervolgens van Adyen een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)
Deze gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld door ons.

Betalen met Maestro

Wanneer uw pinpas het Maestro logo heeft, dan kunt u bij ons ook veilig en eenvoudig betalen met Maestro! U wordt dan niet doorgeleid naar de betaalmodule van uw bank; in plaats daarvan zal de transactie rechtstreeks worden afgehandeld door Mastercard, waaraan Maestro is gekoppeld. Uw bank zal de transactie echter wel moeten autoriseren. Daarom zult u uw rekeningnummer, pasnummer, de vervaldatum en een unieke code moeten invoeren. Deze wordt gegenereerd door uw bankpaslezer.

Betalen met Visa

Als u in het bezit bent van een Visa debetkaart, dan is het ook mogelijk om daarmee veilig en eenvoudig te betalen op onze website. Het is echter wel van belang dat er een CCV¬ nummer vermeld staat op de achterzijde van de debetkaart. Naast uw bankrekeninggegevens en kaartgegevens heeft u dit nummer nodig om de transactie succesvol af te kunnen ronden.

SEPA Direct Debit (SEPA-incasso)

SEPA staat voor Single Euro Payments Area en wordt door bijna alle Europese banken gebruikt. Daardoor is het mogelijk te betalen met een niet-Vlaams rekeningnummer. Vul uw naam, land en rekeningnummer in (dat kan het IBAN nummer of het lokale banknummer zijn) en geef akkoord op een eenmalige afschrijving. De bank verrekent het bedrag dan en zorgt er voor dat het wordt overgeschreven naar StudentJob.

Telefonisch bestellen

Wij moedigen u aan om uw bestelling online te plaatsen zodat wij u de snelste service kunnen bieden. Mocht u echter uw bestelling via de telefoon willen plaatsen dan is dit geen probleem, u kunt ons 5 dagen per week van 09:00 - 17:30 uur telefonisch bereiken op +31 (0)238000160.