Populaire Studentenjobs

Populaire Studentenjobs

Ben jij op zoek naar een parttime job voor naast je studie? Bekijk dan hier de populaire jobs voor studenten en wie weet werk jij straks als winkelbediende of zorgkundige.

Winkelbediende

Werken in een winkel is de perfecte baan voor een student die graag sociaal is en mensen helpt. Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures voor winkelbediende!

Winkelbediende Vacatures

Zorgkundige

Ben je iemand die zichzelf het liefst wil inzetten voor anderen en wat voor ze wil betekenen? Bekijk dan onze vacatures voor zorgkundige om het verschil te kunnen maken in de zorg!

Vacatures Zorgkundige

Verkoper

Werken als verkoper is de perfecte baan voor een student die van sociaal contact houdt en niet bang is om op mensen af te stappen. Bekijk snel ons ruime aanbod aan verkoper vacatures!

Verkoper Vacatures

Callcenter Medewerker

Een baan als callcenter medewerker is perfect voor studenten die ervan houden om met mensen in contact te zijn. Bekijk onze callcenter vacatures als je je customer service carrière wil starten!

Callcenter Medewerker Vacatures

Koerier

Werken als koerier is de perfecte job als je flexibel werk wil en graag onderweg bent. Spreekt dit jou aan? Bekijk ons ruime aanbod aan koerier vacatures!

Koerier Vacatures

Schoonmaker

Als je op zoek bent naar een baan met flexibele werktijden en een bovengemiddeld salaris, dan is schoonmaakwerk perfect voor je! Bekijk de schoonmaker vacatures en je kunt meteen aan de slag bij jou in de buurt!

Schoonmaker Vacatures