Weinig tijd, maar wél een goed en professioneel cv voor die sollicitatie van je dromen? Of wil je gewoon een makkelijk, gratis cv-template waar je alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen? Welkom op onze cv-builder-pagina. Vul de lege velden in, kies je lievelings-lay-out en downloaden maar, dat gratis cv. Liever een cv pimpen dat je al een keer gemaakt hebt? Ook no problemo, uploaden die handel en je hebt die nieuwe look binnen no-time gemaakt.

Nog geen cv? Wist je dat je bij ons ook kan solliciteren zonder cv?

BEKIJK DE VACATURES

Waarom moet ik eigenlijk een professioneel cv maken?

Als je op die dream job wilt solliciteren, is een sterk curriculum vitae (cv) onmisbaar. De recruiter kijkt namelijk als eerste naar je cv. En ook bij StudentJob zien we dag in dag uit cv’s voorbij komen, en die spelen een grote rol als we jou aan topwerkgevers willen koppelen. Onze gratis cv-builder voldoet aan alle eisen, en is perfect om dat professionele cv gratis op te stellen.

Maak gratis een creatief cv

Creatief en helemaal compleet: dat is een cv van onze cv-builder. En beste van dit alles: het is helemaal gratis. Ook als je jouw bestaande cv wilt uploaden, trouwens, om dat cv te voorzien van een new look. Verander de volgorde of voeg extra tekstblokken toe om je cv nóg persoonlijker te maken. Ready? Download je cv als pdf-bestand en je bent klaar voor die sollicitatie.

Een 100% compleet cv

Is jouw cv op-en-top, en krijg je altijd goede reacties? Of denk je iedere keer dat je het opstuurt: mwah, éigenlijk ben ik niet tevreden? Check dan eens onze sollicitatietips.

Maak nu gratis een professioneel cv met onze cv builder. Klik op 'Start nu' en ga aan de slag!