Weinig tijd, maar wél een goed en professioneel cv voor die sollicitatie van je dromen? Of wil je gewoon een makkelijk, gratis cv-template waar je alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen? Welkom op onze cv-builder-pagina. Vul de lege velden in, kies je lievelings-lay-out en downloaden maar, dat gratis cv. Liever een cv pimpen dat je al een keer gemaakt hebt? Ook no problemo, uploaden die handel en je hebt die nieuwe look binnen no-time gemaakt.

Nog geen cv? Wist je dat je bij ons ook kan solliciteren zonder cv?

BEKIJK DE VACATURES

Waarom moet ik eigenlijk een professioneel cv maken?

Als je op die dream job wilt solliciteren, is een sterk curriculum vitae (cv) onmisbaar. De recruiter kijkt namelijk als eerste naar je cv. En ook bij StudentJob zien we dag in dag uit cv’s voorbij komen, en die spelen een grote rol als we jou aan topwerkgevers willen koppelen. Onze gratis cv-builder voldoet aan alle eisen, en is perfect om dat professionele cv gratis op te stellen.

Maak gratis een creatief cv

Creatief en helemaal compleet: dat is een cv van onze cv-builder. En beste van dit alles: het is helemaal gratis. Ook als je jouw bestaande cv wilt uploaden, trouwens, om dat cv te voorzien van een new look. Verander de volgorde of voeg extra tekstblokken toe om je cv nóg persoonlijker te maken. Ready? Download je cv als pdf-bestand en je bent klaar voor die sollicitatie.

Jouw professionele cv 100% compleet

Is je cv af? Nice, tijd voor de laatste stap. Want nu je er tijd in hebt gestopt, wil je natuurlijk wel dat je cv compleet is. Gelukkig heeft onze cv-builder een bijzondere gave: de tool kan namelijk lezen. De cv-builder checkt of jij al je persoonlijke gegevens in het document hebt gezet. En staan al die opleidingen en cursussen in een logische volgorde, of kan het nóg beter? Na de cv-builder-check is het tijd voor de laatste ronde: zie je nog lege velden? Vul die dan nog even in, want dat betekent dat er informatie ontbreekt.

Belangrijk voor een goed cv

Is jouw cv op-en-top, en krijg je altijd goede reacties? Of denk je iedere keer dat je het opstuurt: mwah, éigenlijk ben ik niet tevreden? Check dan eens onze sollicitatietips. Daar vind je tips en tricks die je kunt gebruiken voor jouw cv. Wat vermeld je wel, en wat zet je niet op je cv? Is het relevant dat je mee hebt gedaan aan de marathon van Antwerpen of dat je lid bent van de plaatselijke sportvereniging? En wat nou als je met je studie bent gestopt, moet je die studie dan wel of niet op je cv zetten?

Maar deze pagina denkt ook aan die volgende stap: je sollicitatiegesprek. Want hoe pak je dát nou weer aan? Je hoort het al: er is nog genoeg te leren.