Vacatures Winkelbediende

Winkelbediende Vacatures voor studenten

Er zijn 2 winkelbediende vacatures.

Haal jij plezier uit mensen helpen en te woord staan en ben je op zoek naar winkelbediende vacatures? Klik op de link hieronder om meer te lezen over alle winkelbediende vacatures.


Vacatures Winkelbediende

Een studentenjob als winkelbediende is ideaal voor studenten. Je gaat in een korte tijd veel nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Met winkelbediende vacatures ga je aan de slag met vaardigheden om te onderhandelen en communiceren met de klant en blijf je altijd probleemoplossend naar de klant toe. Zo word jij in no-time een uitstekende winkelbediende! Het salaris van een winkelbediende is vaak ook erg aantrekkelijk. Zo moet je bij sommige bedrijven targets halen waar je een bonus voor krijgt! Dus als jij goed je best doet, word je goed beloond! Kijk hieronder voor alle vacatures als winkelbediende en solliciteer via StudentJob BE.Jobs Winkelbediende

Vacatures voor winkelbediende zijn overal in België wel te vinden. Ook heb je ruime keuze in wat voor winkel je zou willen werken. Een kledingwinkel of juist een winkel met technische snufjes. Wanneer je gaat solliciteren voor een studentenjob als winkelbediende, is het belangrijk dat het werk bij jou past! Vind jij het leuk om te werken in een teamverband en veel in contact te zijn met de klant? Dan zit je goed! Check voor je gaat solliciteren of je CV aansluit op de vacature. Hulp nodig? Kijk dan even bij onze sollicitatietips. Wat zijn de taken van een winkelbediende? Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je wordt betrokken in het verkoopproces en leert al snel hoe je met klanttevredenheid omgaat. Daarnaast leer je hoe je een winkel moet onderhouden en in het magazijn te werk gaat. Geen dag is dus hetzelfde als winkelbediende doordat je verschillende taken hebt en veel met nieuwe mensen in contact komt. Solliciteer snel en vind vacatures voor winkelbediende bij jou in de buurt!


Meer informatie