Getuigenissen

Hieronder kan u enkele meningen, ervaringen en resultaten van onze klanten lezen bij het gebruiken van de website en de diensten van StudentJob.
Heeft u verder nog vragen over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via: +31 (0)23 8000 180 of via mail: info@studentjob.be

Railrest

Studentjob bezorgde ons goede studenten. Elk jaar zoeken wij gemotiveerde studenten die willen werken tijdens de zomermaanden en/of tijdens het ganse jaar. Dit jaar hebben wij hiervoor de eerste maal beroep gedaan op “Studentjob”. Een goede matching van het door ons vooropgestelde profiel en de studenten werd geleverd: flexibele, meertalige, servicegerichte en betrouwbare studenten, die telkens met de ‘smile” een verzorgde bediening aan de Thalyspassagiers boden.

Karla Muylaert, Railrest

Hamilton Bright

StudentJob is onze ideale partner voor het recruteren van studenten; Sinds hun opstart in Belgie hebben we bij Hamilton Bright gekozen voor een intense samenwerking en partnership met Studentjob vanwege hun uniek concept en gespecialliseerd recruter van studenten. Hun sterke groei in de Belgische markt en uitgebreide database met studenten draagt bij in de goede kwaliteit en excellente service die we onze klanten willen bieden.

Jurgen Leybaert, Hamilton Bright

Voor de beste deals nemen wij graag contact met u op

*
*
*