Koerier vacatures

Er zijn 3 koerier vacatures beschikbaar.

Lijkt het jou heerlijk om in de buitenlucht te werken in je eigen tijd? Dan is koerier worden iets voor jou! Klik op de link hieronder om meer te lezen over onze koerier vacatures.


Koerier jobs

Koerier jobs zijn de perfecte studentenjobs. Het werk is heel flexibel en dichtbij jou in de buurt! Het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs en dan kan je al bijna aan de slag. Veel verschillende bedrijven hebben koerier jobs. Zo kun je bij een restaurant bezorgen, boodschappen bezorgen, medicijnen bezorgen en nog veel meer! Kijk hieronder voor alle koerier vacatures en solliciteer via StudentJob BE.Werken als koerier

Er zijn genoeg mogelijkheden om te werken als koerier. Zo kun je parttime of fulltime werken en op dagen dat het jou het beste uitkomt. Maar wat voor skills heb je eigenlijk nodig om als een koerier aan de slag te gaan? Het is belangrijk om in je motivatiebrief te zetten dat je goed bent in timemanagement, zodat je altijd op tijd bij de klant bent. Daarnaast moet je betrouwbaar zijn, zodat je werkgever op jou kan rekenen. Uiteindelijk is klanttevredenheid natuurlijk het einddoel en dus is een glimlach op je gezicht ook erg belangrijk!

Wanneer je gaat werken als koerier heb je natuurlijk sowieso een rijbewijs nodig. Het ligt er wel aan of je op een scooter, auto of elektrische fiets gaat bezorgen. Bij sommige bedrijven mag je met je eigen auto bezorgen en betalen zij je benzine en bij andere organisaties krijg je een auto van de zaak om in te bezorgen. Denk jij dat je geschikt bent als bezorger? Bekijk dan onze koerier vacatures. Solliciteer snel en vind een vacature bij jou in de buurt!


Meer informatie