STUDENTJOB BLOG

Het is bijna zo ver! De ticketverkoop voor Tomorrowland start op zaterdag 27 januari om 17 uur. Wil jij, net als 400.000 anderen ook een ‘citizen of tomorrowland’ worden, maar zit je er niet op te wachten om zaterdag zwetend en nerveus achter je computer te zitten? Bekijk dan onze tips, om zo meer kans te maken om een ticket te bemachtigen.

Registreer je op voorhand

Deze stap is cruciaal! Als je iets of wat van kans wil maken op die tickets van Tomorrowland moet je je eerst registreren op de website van Tomorrowland. Na het registreren krijg je een gepersonaliseerde link. Enkel hiermee kan je dan een ticket kopen. Dus naar de Tomorrowland-website gaan en op ‘tickets lopen’ drukken haalt niks uit.

Stabiele internetconnectie

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je een goede internet verbinding nodig hebt. Bij wifi geldt de wet van murphy: ‘anything that can go wrong, will go wrong’. Neem daarom dus geen risico’s en sluit je laptop/computer aan op een ethernetkabel. De betalingsprocessen op een smartphone of tablet werken vaak minder goed, houd daar dus rekening mee.

Zorg voor een goede wifi connectie

Niet refreshen

Vanaf het moment dat je ingelogd bent met je persoonlijke code, kom je als het ware in een virtuele wachtkamer terecht. En net zoals er bij een rij  in de supermarkt geldt: als je weg gaat, ben je je plaats kwijt en moet je weer achteraan aansluiten. Niet doen dus!

Refresh je pagina niet!

Houd alles klaar voor de betaling

Zorg ervoor dat je meteen kunt betalen eens je bent binnengeraakt. Vanaf het moment dat je betaling mislukt, is je ticket weer te koop en heb je je kans bekeken... Ook wie nog te lang moet zoeken naar zijn/haar bankkaart wordt van het systeem gezet. Houd dus alles bij de hand!

Houd je bankkaart bij de hand

Weet wat je wilt

Eens je bent ingelogd, moet je al kiezen wat voor een ticket je wilt. Aangezien er nogal wat keuze is, is het belangrijk dat je van te voren weet welk ticket je graag wilt. Zodra je namelijk deze keuze gemaakt hebt, kun je hier niet meer op terug komen.

Juiste browser

Ja, zelfs nu nog in 2018 wordt er nog gebruik gemaakt van Internet Explorer (tegenwoordig beter bekend als Microsoft Edge) terwijl het de traagste browser is. Wees dus zeker dat je een snelle browser zoals Chrome of Firefox gebruikt.

Gebruik de juiste browser

2de kans

Is het je ondanks al deze tips nog altijd niet gelukt? Geen paniek! Wij Belgen zijn gezegend met een 2de kans en dus kun je het altijd nog eens proberen bij de wereldwijde verkoop! Je kunt gewoon met dezelfde registratiemail inloggen.

Geen kaartje voor Tomorrowland? Gelukkig heb je nog een tweede kans!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.