STUDENTJOB BLOG

Valentijnsdag komt er weer aan! Dé dag om iets leuks te doen met je lief en hem/haar te laten zien hoeveel je van hem/haar houdt. Krijg je al stress door het saldo op je bankrekening? Dat is normaal hoor, als student zijnde is dat niet altijd even makkelijk. Speciaal voor jou en je lief hebben we hieronder vijf manieren opgesomd hoe je goedkoop een heel gezellige en romantische Valentijnsdag kan hebben!

 

Verander je kot in een liefdesnest

Kleed je kot romantisch aan. Doe alle gordijnen dicht en, indien mogelijk, dim de lichten.
Zet wat kaarsen en misschien ook een wierookje als jullie het beiden leuk vinden. Strooi ook wat roosbladen op grond. Je kan er zelfs een weg mee maken naar je bed… En voila! nu is het een echt liefdesnest. Schenk wat wijn in en ga lekker op de bank zitten en kijk een aflevering van jullie lievelingsserie of een leuke, romantische film. Zorg ervoor dat jullie naar iets kijken dat jullie beiden al hebben gezien, want iedereen weet wel dat je het niet zal uitkijken in die setting…

 

Word een keukenprins/prinses

Als de liefde van de man/vrouw echt door de maag gaat, moet je zelf iets leuks koken voor je lief. Niet kunnen koken is geen excuus. Je kan gewoon een makkelijk en snel recept vinden op YouTube. Kleed de tafel dan heel mooi aan met wat kaarsjes en misschien weer wat roosbladen. Kook je niet graag alleen? Doe het dan samen met je lief. “A Couple that cooks together, stays together”

Samen koken op Valentijnsdag!

 

Herinneringen ophalen

Het is altijd wel leuk om oude herinneringen op te halen voor Valentijn. Waar hebben jullie voor het eerst gezien? Waar was jullie eerste date? Hoe langer geleden, hoe leuker! Zijn jullie naar een museum geweest? Iets gaan drinken? Of uit eten geweest (kies dan enkel het hoofdgerecht en maak thuis een dessertje klaar op voorhand, dat is goedkoper)? Al was het maar dat jullie een burger hebben gehaald bij McDonalds. Het kan juist grappig zijn om dan daar te gaan eten.

 

Filmavond

Als je echt heel hard op je budget wilt letten, kies dan voor een filmmarathon. Kies een paar leuke films uit en koop wat drank en snacks voor tijdens de film. Maak het lekker gezellig met wat kussentjes en dekens en geniet de hele avond van elkaar en de film.

Houd een filmavond op Valentijnsdag.

 

Geniet van het uitzicht

Dit is de meest goedkope optie van al! Ga lekker een leuke wandeling maken en geniet van de winterse taferelen die we nu hebben! Kleed je lekker warm aan, neem je fototoestel mee en ga op pad. Neem wat leuke foto’s van elkaar met een prachtige achtergrond. Eens jullie thuis zijn kunnen jullie je opwarmen door een lekker bad en een kopje thee te nemen. Vervolgens kun je samen de foto’s die jullie net hebben gemaakt bekijken.

Klinkt goed, toch? Fijne Valentijnsdag!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.