STUDENTJOB BLOG

Het is nog maar net juni, maar toch zit heel je vakantie al zo goed als volgeboekt. Maar hoe plan je alles nu het best in en hoe vermijd je chaos tijdens die mooie zomerdagen?

I have no time to do anything

Dingen die ‘moeten’

Heb je die ene vriend of vriendin al beloofd van januari dat je zeker eens zou afspreken in de zomervakantie? Dan is dit toch iets dat ‘moet’ gebeuren. Iets dat je al een hele tijd beloofd hebt, dat zet je best op de eerste plaats van alle dingen die je wilde gaan doen in de zomervakantie. Je zal achterna niet alleen heel tevreden, je vriend of vriendin zal dat ook zijn om te weten dat je ze niet vergeten bent. Wat bijkletsen na elkaar een lange tijd niet gezien te hebben, kan zoveel deugd doen!

Festivals

Als we zomer horen, horen we natuurlijk ook festivals! Het is steeds weer een fantastische ervaring en het is iets dat je voor de rest van je leven zal onthouden. Festivals zijn wel niet de meest goedkope dingen om te gaan doen, maar met een vakantiejob komt dit allemaal wel in orde. Kijk vooraf wie op welk festival speelt en oordeel dan zelf wat jou het meest aanspreekt. Je kan er verschillende doen, maar daar hangt geen goedkoop prijskaartje aan.

Vakantiejob

Klinkt veel minder zomers, maar bij velen onder ons hoort dit nu ook eenmaal bij vakantie. Misschien kijk je hier heel erg tegenop, maar daarna heb je loon naar werken en kan je doen wat je wilt. Sparen kan ook, maar een beetje achterhouden om jezelf te verwennen tijdens de vakantie, daar is helemaal niets mis mee! Zoek desnoods een vakantiejob waar je veel onder de mensen komt, ga voor opdienen bijvoorbeeld. Samen met je vrienden een vakantiejob doen, is ook een optie en maakt het veel leuker!

Reizen

Yes! Iets waar iedereen waarschijnlijk naar uitkijkt. Al is het een tripje met je gezin of met een toffe groep vrienden, het is zo leuk om er eens uit te zijn! Plan voor een vakantie zeker genoeg tijd in, zo hoef je je niet op te jagen en kan je alles op je gemak ontdekken als je ter plaatse bent. Op voorhand leuke restaurantjes of gezellige plaatsen opzoeken is zeker iets wat je moet doen. Zo heb je op voorhand al een beetje zicht op wat je precies wilt gaan doen. Als je met een groep vrienden op reis gaat is dit soms wat moeilijker omdat niet iedereen hetzelfde wil doen. Maak goede regels voor jullie vertrek en alles zal van een leien dakje lopen!

Dit artikel is geschreven door één van onze gastbloggers Noëlle van de Laar.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.