STUDENTJOB BLOG

Als je na het afronden van je studie een start-up gaat beginnen, is naamsbekendheid natuurlijk belangrijk. Je wilt dat zoveel mogelijk mensen die tot je doelgroep behoren jouw bedrijf weten te vinden. Het promoten van je bedrijf is dan ook noodzakelijk.

Vaak wordt gedacht dat in de start-up fase promotionele producten als relatiegeschenken een onnodige investering zijn. In werkelijkheid is juist het tegenovergestelde waar. Als je wilt dat mensen je bedrijf leren kennen, zul je geld aan promotie moeten uitgeven. Onhoud: elke cent die je uitgeeft aan promotie is een cent die je in meervoud terug gaat verdienen. Mits je het natuurlijk goed aanpakt. Met dit in het achterhoofd, delen we graag enkele relatiegeschenken die je kunt gebruiken. Middelen die in het verleden voor diverse bedrijven effectief zijn gebleken. Natuurlijk kun je, als je bij een online printer zoals Drukzo BE kijkt, uit een breed aanbod relatiegeschenken kiezen die je kunt personaliseren in de huisstijl van jouw start-up. Zorg ervoor dat je producten van kwaliteit kiest. De kwaliteit van de producten zal reflecteren op de kwaliteit bij jouw start-up bij de personen die de relatiegeschenken gebruiken.

Altijd handig: schrijfwaren
Pennen, potloden en andere schrijfwaren zijn altijd geweldige relatiegeschenken, omdat ze klein, lichtgewicht en gemakkelijk in bulk te dragen zijn. Als je op een beurs bent, zorg er dan voor dat iedereen die naar je stand komt, vertrekt met een van je pennen. Op deze manier wordt jouw naam overal mee naar toe genomen.

Drankjes voor een onvergetelijke indruk
Iedereen houdt van een goede kop thee of koffie en een gepersonaliseerde mok is een ideale manier om jouw bedrijf terloops te promoten. Je kunt kiezen uit bedrukking in meerdere kleuren of kies voor een strak ontwerp in één kleur. Kijk wat het beste bij de uitstraling van jouw bedrijf past.

Tassen: jouw merk wordt rondgedragen
Tegenwoordig bestaat het assortiment tassen niet alleen uit plastic tassen die je in de supermarkt gebruikt, maar ook katoenen tassen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheid. Tassen zijn een ideaal zakelijk relatiegeschenk omdat ze echt nuttig zijn, en iedereen zal het waarderen als ze iets krijgen wat ze daadwerkelijk kunnen gebruiken. Denk ook aan de merkbekendheid die je zult krijgen! Overal waar de persoon die de tas draagt komt, wordt de naam van jouw bedrijf gepromoot.

Kantoorartikelen met jouw bedrijfslogo
Als je werkzaam bent in de B2B branche, is het weggeven van kantoorartikelen een goede optie. Notitieblokken, schrijfmappen en bureaukalenders zijn praktische artikelen die elke kantoormedewerker nodig heeft tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden. Door producten met jouw logo weg te geven, zorg je ervoor dat je elke dag opnieuw onder de aandacht komt van potentiële klanten.

Gadgets en multimedia zijn niet alleen voor geeks
Functionaliteit is een belangrijke kracht van elk promotieproduct. Dus een goed gekozen gadget zoals een zaklamp, een USB-stick of een accessoire voor een smartphone / tablet laat zien dat jouw bedrijf op de hoogte is van de huidige vereisten van jouw klanten. Tevens laat je zien over de toewijding te beschikken om te helpen hun leven makkelijker te maken.

Een goed gekozen promotieproduct is een uitstekende manier voor jouw start-up om aan ​​duurzame merkbekendheid te werken. Welk product past het beste bij jouw start-up?

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.