STUDENTJOB BLOG

Als student ben je altijd bezig. Deadline hier, college daar. En niet te vergeten de borrels en feestjes die je absoluut niet mag missen. Helaas is het studentenleven niet gratis. Heb je naast dit drukke bestaan nog wat tijd over en ben je op zoek naar een toffe bijbaan waarbij je ook nog eens heel lekker bijverdiend? Speciaal voor jou hebben wij de best betaalde bijbaantjes van dit moment op een rijtje gezet! Wanneer solliciteer jij?

1. Werken in de zorg

Werken in de zorg betekent niet alleen goed bijverdienen. Het is ook nog eens super dankbaar werk! Ben je een zorgzaam persoon en sta je altijd klaar om anderen te helpen? Dan is een bijbaantje in de zorg precies wat voor jou. Omdat de zorg onregelmatige werktijden heeft, kan je in sommige gevallen rekenen op een onregelmatigheidsvergoeding. Kassa! Het kan zijn dat je in het bezit moet zijn van een diploma om dit werk te kunnen doen. Heb je dat niet? Niet getreurd. In de vakanties zoeken zorginstanties vaak studenten die een handje kunnen helpen.

2. Ga aan de slag als chauffeur

Ben jij, sinds je dat roze pasje hebt behaald, niet meer achter het stuur weg te slaan en rijd je het liefst de hele dag rondjes (elk rondje is anders)? Dan is dit de perfecte studenten bijbaan voor jou! Ga aan de slag als chauffeur. Denk hierbij aan het bezorgen van pakketten, het vervoeren van personen of het vervoeren van auto’s van de ene naar de andere locatie. De vraag naar studenten chauffeurs is hoog, dit zorgt ervoor dat het een van de best betaalde bijbaantjes van het moment is! Waar wacht je nog op?

3. Word webcare medewerker

Vandaag de dag speelt er zich veel online af. Facebook, Twitter of Instagram. Het is daarom tegenwoordig heel makkelijk om jouw vraag online te stellen. Ook bedrijven zijn aanwezig in deze online wereld er is dan ook veel vraag naar webcare medewerkers. Heb jij het in je om gevat maar netjes te antwoorden op de binnenkomende vragen? Dan is dit baantje misschien wel wat voor jou. Het leukste van allemaal? Je verdient met gemak rond de 12 euro per uur, lekker! Goed betaalde bijbaan dus. 

4. Bijles geven

Als je de hele week al druk bezig bent met school is het logisch dat je niet op nog meer schoolwerk zit te wachten. Toch kan je er lekker aan bijverdienen! Blink jij uit in een bepaald vak? Dan kan je er andere mensen mee helpen door hen bijles te geven. Spreek bijvoorbeeld af in een cafe of op een flexwerkplek om bijles te geven. Tegenwoordig behoort bijles geven via Skype zelfs tot de mogelijkheden.Leerlingen voor bijlessen vinden is ook niet heel moeilijk. Hang bijvoorbeeld een advertentie op bij de supermarkt of deel een berichtje op Facebook. Wil je liever aan de slag bij een bedrijf om een flink zakcentje bij te verdienen? Ook dat kan! Er zijn genoeg bedrijven die jou een goed betaalde bijbaan als bijlesgever of examentrainer kunnen bieden! Wil je liever aan de slag bij een bedrijf om een flink zakcentje bij te verdienen? Ook dat kan! Er zijn genoeg bedrijven die jou een goed betaalde bijbaan als bijlesgever of examentrainer kunnen bieden! BijlesHuis biedt hoge vergoedingen en kwalitatieve ondersteuning voor nieuwe bijlesdocenten. Zo’n erkend platform als BijlesHuis verzorgt alle aangiftes en administratie hiervoor zodat jij je kan focussen op het lesgeven.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.