STUDENTJOB BLOG

Girl at festival

Het zomerseizoen is nog even wachten, maar het seizoen voor solliciteren op studenten vakantiewerk is wel al officieel begonnen! Heb je geen zin om nóg een zomer bij de bakker te werken? Begint de rekken bijvullen wat monotoon te worden voor je? Wil je graag werken deze zomer, maar wil je niet dat al dat werken weeral je hele zomer verkwist? Dan moet je natuurlijk een nice zomerbaantje zien te vinden! Hier vind je ons vakantiewerk vacature aanbod voor 2019 in Belgie terug. Wij zetten de leukste speciaal voor jou op een rijtje!

Animatiewerk

Werk je graag met kinderen? Dan is deze vakantiejob ideaal voor jou! Verder vereist animator zijn creativiteit en veel geduld. Voor veel animatie vakantiewerk heb je zelf in de hand wat je van dag-tot-dag met de kids doet, dus verantwoordelijkheid kan je van deze baan zeker verwachten. Deze job is niet alleen goed voor de portefeuille, maar ook goed voor je CV: dit soort vakantiewerk toont vaak heel wat organisatie- en creativiteits vaardigheden aan. Heb je geen ervaring in animatiewerk? Geen probleem, vaak wordt er geen ervaring van je vereist. Zeker eens uitproberen dus! Bekijk hier een leuke vacature voor animatiewerk voor deze zomer.

Vrijwilligerswerk festivals

De zomer- en het festivalseizoen gaan hand-in-hand, dus heb je op een festivalweide werken al eens overwogen als zomerbaan? Spijtig genoeg valt er hierbij meestal geen cash te verdienen, maar gratis toegang tot de vetste festivals kan je dan wel weer in de pocket steken. Geïnteresseerden kunnen zich via de festival website inschrijven voor vrijwilligerswerk voor 1 of meerdere dagen. Op de geselecteerde dag(en), werk je dan een shift van ongeveer 4 á 5 uur op het festivalterrein. Gedurende deze uurtjes kan je al volop genieten van de sfeer en muziek, maar eens je shift erop ligt, kan je helemaal losgaan in de festival vibes. Tip: schrijf je met vrienden in voor dezelfde shift, kan je ook samen nagenieten op de weide. Wees wel snel voor het inschrijven - dit soort festival werk is vaak heel populair!

Babysitten

Natuurlijk zijn er heel het jaar door babysit gelegenheden. Maar babysit jobs in de zomer zijn zeker een aanrader. Je bent namelijk meestal in de avond en nacht  bezig, wat je de kans geeft om overdag ten volle van je zonnige vakantie dagen te genieten. Een ander pluspunt is dat je hiervoor helemaal geen solliciteer deadlines van moet verwachten. No stress!

Pretpark/vakantiepark

Waar anders zou je willen werken tijdens de warme zomerdagen dan in een dynamische en flexibele omgeving, waar de regel good vibes only zeker van toepassing is! Voor deze job sta je altijd met een glimlach in contact met de bezoekers en ga je vaak zelfstandig te werk. Je kan in België verscheidene leuke pretparken vinden. Daarnaast is er keuze genoeg tussen al de Belgische natuur- en vakantieparken. Zeker checken dus!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.