STUDENTJOB BLOG

Als singles kijken we er allemaal tegen op: valentijnsdag. De dag waarop al de koppels op diner bij kaarslicht zitten, terwijl wij zielig staan toe te kijken. Verwacht jij dit jaar ook geen rozen? Fear not, je bent niet alleen! Wij geven je wat leuke tips and tricks om er toch het beste van te maken!

 

Chicks before d*cks

All singles reunite! Alle vrijgezellen zitten op valentijn in hetzelfde schuitje, dus waarom dan ook niet samen met de relatie-vrije vrienden vieren? Ga samen iets eten of een borrel drinken! Nodig all the single ladies uit voor een hapje en geef de avond een komische draai door verschillende activiteiten te organiseren. Wat denk je van een rondje Tinder horror stories vertellen? Of elkaars (tot nu toe nog niet-zo-succesvolle) flirttechnieken op elkaar uitoefenen?

man winking

 

Familie date

Vergeet een romantische geliefde! Wat dacht je van tijd doornemen met een familiale geliefde in de plaats? Een leuke date met de mama en papa kan toch wel eens leuk zijn? Misschien niet de romantische avond die je jezelf had voorgesteld, maar valentijn is misschien een goede gelegenheid om met je ouders nog wat te bonden. Hebben je ouders al een romantische uitstap met z'n tweeën ingepland? Third-wheel-ing is ook een optie, niet?

 

Vergeet de datum!

Als vrijgezel is 14 februari misschien niet de meest interessante dag. Waarom de aandacht dan niet leggen op een andere datum? Het begint stilaan tijd te worden om die zomervakanties- en festivals te in te plannen. Houd jezelf op valentijnsdag bezig met het aanschaffen van een vet festival ticket. Voila, nu heb je een betere datum om naar uit te kijken!

 

Netflix and chill

Valentijn doorbrengen met Channing Tatum of Megan Fox? Yes please! Je valentijnsdate is gemakkelijk vervangen door je celebrity crush tijdens een filmavond. Nodig eventueel een groep vrienden uit, dan kan je als groep rond de TV kwijlen! Gezellig!

spongebob worshipping zac efron

 

Date yourself

Neem wat tijd voor jezelf. In plaats van je druk te maken over een date-loze dag, geniet van je eigen gezelschap. Laat een lekker badje lopen, steek die kaarsje aan en smeer dat gezichtsmasker op.

a man relaxing

 

De verboden locaties

Als singles hebben we op valentijn allemaal een gemeenschappelijk doel: die schattige koppels op alle kosten vermijden! Als jij het jaloerse type bent, zijn er zeker enkele locaties die je moet ontwijken. De cinema is zeker en vast een no-go. Daarnaast moet je niet naar de gezellige restaurants of cafés op de Brugse reien gaan, als je die valentijns duo’s niet onder ogen wilt komen. Aan de andere kant zijn er enkele leuke spots waar koppels niet rondlopen; de fastfood restaurantjes en de fitness (tenzij de fitness koppeltjes op valentijn willen gaan trainen). Dat zijn dus zeker aanraders voor de 14e!

 

Swipe right for Mr. Right

Better luck next time! Hoe vroeger je op zoektocht naar de ware begint, hoe groter je kansen zijn op succes volgend jaar. Je hebt 356 dagen… Go go go!

swping right on tinder

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.