STUDENTJOB BLOG

Studentenparty

 

Als student zijnde houd je natuurlijk wel van een feestje. Vooral als je iets te vieren hebt kun je zelf ook een feestje organiseren. Heb je onlangs een diploma behaald? Of wordt je jarig? Wel, dan is het zeker tijd voor een feestje. Maar hoe organiseer je zo een feest nou eigenlijk? Wij geven je tips om een onvergetelijke studentenfeest te organiseren.

 

  1. Kies een geschikte locatie

Een feestje binnenshuis geven is natuurlijk het allergezelligst. Is je studentenhuis of woning te krap? Dan is er gelukkig ook de optie om een feestzaal te huren. Er is een groot aanbod feestzalen te huur in België voor elke gelegenheid. Vooral in de steden Antwerpen, Gent, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen zul je goed kunnen scoren voor een feestzaal. 

 

  1. Zorg voor voedsel en drinken

Eten en drank zijn essentieel op een feestje. Je kunt je vrienden vragen om ook zelf drank mee te nemen. Voor het eten hoef je geen uitgebreide driegangen menu’s klaar te zetten, maar kun je op een tafel allerlei snacks klaarzetten. Vergeet niet je taart!

 

  1. Maak je feestje levendig met muziek

Wat is een feestje zonder muziek? Je kunt een DJ inhuren of zelf een playlist maken en deze laten afspelen via muziekboxen. Als je een feestzaal huurt worden ietwat grotere muziekboxen aangeraden. Je kunt je gasten van te voren vragen welke muziek ze willen horen en deze aan je muzieklijst toevoegen. 

 

  1. Nodig je gasten uit

Als je het uniek en speciaal wilt maken kun je uitnodigingskaarten uitdelen. Doe dit ruim van te voren en houd bij wie er wel of niet aanwezig zal zijn. Wil je het snel en simpel doen, kun je gewoon een appje versturen of een groepsapp aanmaken. Hier kun je ook een feest thema vermelden als je die hebt. 

 

Om een goed feestje te organiseren moet je natuurlijk je handen uit je mouwen steken. Huur een feestzaal, eet en drink samen met je vrienden, zorg voor muziek en jouw studentenfeest zal onvergetelijk worden. 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.