STUDENTJOB BLOG

Verras jij je familie graag met veel cadeautjes onder de kerstboom? December is met alle feestdagen, uitjes en lekker eten al een dure maand. Daarom hebben wij vijf tips om geld te besparen bij het kerstshoppen op een rij gezet! 

Kerstcadeaus

1. Schrijf een persoonlijke tekst op een puzzelkaart 

De Luckies puzzelkaart is een klein, hartvormig puzzeltje waar jij jouw eigen tekst op kunt schrijven en kost maar €10,-. Haal hem na het schrijven uit elkaar en laat je geliefde, beste vriend(in) of je moeder de puzzel na het openen in elkaar zetten.

2. Personalize een kerstpakket 

Je vader is een bierliefhebber, je moeder bevindt zich uren in de badkamer met een batterij aan make-up en verzorgingsproducten en je broertje eet regelmatig de gehele voorraadkast leeg. Stel een pakket samen met het product waar je loved ones geen genoeg van kunnen krijgen. Geen tijd om alles bij elkaar te zoeken? Op 1001kerstpakketten vind je de meest uiteenlopende pakketten met doucheproducten. Op de website van Bierrijk kun jij voor je bierliefhebbende vader een pakket bestellen dat je morgen al onder de kerstboom kunt leggen!

Kerstcadeaus

3. Geef een high-wine cadeau bij je favoriete bar 

Houd jij van borrels met hartige hapjes? Geef In plaats van een high-tea een cadeaubon voor een high-cocktail bij je favoriete bar aan je beste vriendin, maak je moeder blij met een high-wine en neem je vader op stap met een high-borrel!

 

Kerstcadeaus

4. Happy Socks 

Sokken als kerstcadeau, saai? Nee hoor, de vrolijke exemplaren van Happy Socks zijn juist superleuk! Vooral in de speciale cadeauverpakkingen zijn ze prachtig onder de kerstboom. De prijzen lopen uiteen van enkele paren voor €10,- tot pakketten van €30,-.

5. Elke maand een klein cadeautje door de brievenbus 

Geef je familie maandelijks een cadeau met een abonnement! Je hoeft het niet bij een tijdschriftenabonnement te houden; tegenwoordig is er een groot scala aan goedkope producten die je wekelijks of maandelijks kunt ontvangen. Je zult je oma elke maand heel blij maken met een prachtig ingepakt pakketje van Chocstar. Geef je broertje, die net op zichzelf is gaan wonen, een koffiecupjesabonnement om hem door zijn tentamenperiode te slepen, of beperk de schade van talloze frikandelbroodjes in zijn koelkast met een groenteabonnement.

Heb jij last minute een leuk kerstcadeau gevonden? Talloze webshops bezorgen binnen 24 uur. Als je vandaag bestelt, liggen de cadeaus op kerstavond onder de kerstboom. Veel plezier met geven!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.