Bedrijf Jobs

Studentenjobs bij de grootste bedrijven

StudentJob werkt samen met veel grote bedrijven als Albert Heijn, H&M en Kruidvat. Ben je op zoek naar een parttime job of wil je juist fulltime aan de slag? StudentJob brengt jou in contact met de leukste werkgevers. Wil jij werken voor bedrijven als de Carrefour, C&A of de Lidl die jouw cv een boost geven? Bekijk dan snel onderstaande pagina en solliciteer op jouw favoriete vacature.

Activate (customer-page)

Activate

Flexibele werktijden en volop doorgroeimogelijkheden. Dat is werken bij Activate. Ben jij klaar voor deze job?

AXA Assistance

AXA

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentenjob bij een gerenommeerde organisatie? Dan is AXA misschien wel de juiste plek voor jou!

Brussels Airlines

Brussels Airlines

Brussels Airlines is een luchtvaartmaatschappij die zich richt op kwaliteit, veiligheid en klantenservice. Werken voor Brussels Airlines biedt dan ook vele voordelen.

C&A

C&A

Zijn enthousiast en vriendelijk dé woorden die jou beschrijven? Dan is werken bij C&A perfect voor jou. Bekijk de vacatures van C&A.

CocaCola

Coca-Cola

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een van 's werelds grootste frisdrankmerken?

Colruyt Group

Colruyt Group

No-nonsens. Dat is Colruyt. Ben jij klantgericht, flexibel en durf je initiatief te nemen? Bekijk dan hier de vacatures bij Colruyt.

Deloitte

Deloitte

Werken voor Deloitte is een geweldige keuze voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende en lonende werkervaring.

Engie

ENGIE

ENGIE is een toonaangevend energiebedrijf. Het bedrijf biedt verschillende uitdagende en innovatieve carrièremogelijkheden in België en daarbuiten.

H&M

H&M

Sociaal, ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste trends. Herken jij jezelf hierin? Dan is werken bij H&M echt iets voor jou.

ICON

ICON

Wil jij mensen helpen en een mooie vergoeding ontvangen? Doe dan mee bij ICON.

IKEA

IKEA

Benieuwd hoe het is om bij IKEA te werken? Laat miljoenen mensen zich erop verheugen om thuis te komen.

IMEC

IMEC

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een bedrijf dat zich richt op innovatie en technologie? Dan is werken bij IMEC misschien wel iets voor jou!

ING

ING

Ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? Dan is werken bij ING misschien wel iets voor jou!

Kruidvat

Kruidvat

Ben je leergierig, weet je alles over beauty en health en durf je initiatief te nemen? Bekijk dan hier de vacatures van Kruidvat.

Lidl

Lidl

Ben je behulpzaam en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij de persoon voor een job bij Lidl. Bekijk hier de vacatures van Lidl.

McDonald's

McDonald's

Werken bij McDonald's is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is niet alleen een baan, maar een kans om te leren, te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

 Mise en Place

Mise en Place

Werken waar, wanneer en met wie je wilt in de top van de hospitality. Precies wat voor jou? Check de vacatures van Mise en Place en solliciteer.

Nike

Nike

Ben jij gepassioneerd over sport? Ben je creatief en wil je deel uitmaken van een team van getalenteerde professionals die streven naar innovatie en excellentie? Dan is werken bij Nike iets voor jou!

Orange

Orange

Ben jij op zoek naar een uitdagende studentenjob bij een toonaangevende organisatie? Dan is Orange misschien wel de perfecte plek voor jou!