Bedrijf Jobs

Studentenjobs bij de grootste bedrijven

StudentJob werkt samen met veel grote bedrijven als Albert Heijn, H&M en Kruidvat. Ben je op zoek naar een parttime job of wil je juist fulltime aan de slag? StudentJob brengt jou in contact met de leukste werkgevers. Wil jij werken voor bedrijven als de Carrefour, C&A of de Lidl die jouw cv een boost geven? Bekijk dan snel onderstaande pagina en solliciteer op jouw favoriete vacature.

Activate (customer-page)

Activate

Flexibele werktijden en volop doorgroeimogelijkheden. Dat is werken bij Activate. Ben jij klaar voor deze job?

C&A

C&A

Zijn enthousiast en vriendelijk dé woorden die jou beschrijven? Dan is werken bij C&A perfect voor jou. Bekijk de vacatures van C&A.

Colruyt Group

Colruyt Group

No-nonsens. Dat is Colruyt. Ben jij klantgericht, flexibel en durf je initiatief te nemen? Bekijk dan hier de vacatures bij Colruyt.

H&M

H&M

Sociaal, ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste trends. Herken jij jezelf hierin? Dan is werken bij H&M echt iets voor jou.

ICON

ICON

Wil jij mensen helpen en een mooie vergoeding ontvangen? Doe dan mee bij ICON.

Kruidvat

Kruidvat

Ben je leergierig, weet je alles over beauty en health en durf je initiatief te nemen? Bekijk dan hier de vacatures van Kruidvat.

 Mise en Place

Mise en Place

Werken waar, wanneer en met wie je wilt in de top van de hospitality. Precies wat voor jou? Check de vacatures van Mise en Place en solliciteer.