Vacatures in Knokke

Er zijn 19 vacatures in Knokke gevonden.

Wie een leuke studentenjob wil, moet in Knokke-Heist zijn! Hier vind je heel wat toffe openstaande vacatures terug. Nightlife te Knokke Heist stelt ook niet teleur: culinaire top restaurants, casino’s en vette bars en clubs zijn hier een must. Om te relaxen, kan je op de prachtige, lange zeedijk van 9km kan je genieten van een fantastische wandeling van 2 uur. De leuke stad organiseert daarnaast ook veel events doorheen het jaar. En wie kunst zoekt, moet ook in Knokke-Heist zijn; in Knokke-Heist heb een overvloed aan kunst. Je kan hier het werk ontdekken van allerlei artiesten, architecten, beeldhouwers en schilders. Klinkt als de ideale plek om te werken, nee? Neem maar een kijkje door ons vacature aanbod voor de studenten van Knokke-Heist!

Ben je op zoek naar alle vacatures in Knokke Heist? Hier kun je alle vacatures in Knokke Heist vinden.


Winkelwerk Vacatures Knokke

In Knokke-Heist vind je veel winkels, dus waarom ook niet ingaan op één van de leuke winkelwerk vacatures? Werkgevers zoeken naar klantgerichte en communicatieve kandidaten die efficiënt te werk kunnen gaan op de werkplaats. Heb je een vriendelijk, charismatisch karakter en kan je de klant altijd vriendelijk bedienen? Ben je al ervaren in retail of heb je helemaal nog geen ervaring? Zoek dan niet verder, we hebben genoeg vacatures voor zowel fulltime en parttime werk in de winkels van Knokke en omstreken. Het studentenjob vacature aanbod vind je hier terug!

Vind hier alle winkelwerk studentenjobs in Knokke

Marketing Vacatures Knokke

Lijkt werken binnen de marketing sector jou leuk? Op StudentJob BE vind je openstaande marketing vacatures in Knokke-Heist en omstreken! Marketeers zijn kenmerkend zowel communicatief als commercieel ingesteld. Ze kunnen innovatief te werk gaan en weten goed hoe ze buiten vaste kaders denken. Daarnaast moeten ze kunnen werken aan projecten die analytische vaardigheden vereisen. Als marketeer bestaan je dagelijkse taken uit het uitwerken van marketing campagnes tot het uitvoeren van data analysis. Klinkt leuk, toch? Check ons marketing vacature aanbod voor studenten hier!

Vind hier alle marketing Vacatures in Knokke

Meer informatie

Jouw mening. Jouw cadeaukeuze!

Top Job

HR Consultant in Knokke-Heist

Begin jij binnenkort aan je nieuwe baan in het zonnige Lissabon?

Medewerker Kassa & Services '25u' in Brugge

Stagiair - maalsesteenweg in brugge

Huishoudhulp zorgverlening in Knokke-Heist

Huishoudhulp dienstencheques in Brugge

Huishoudhulp dienstencheques in Brugge

Sportief verkoper - Teamplayer Fietsen 28u/36u vanaf 15 Februari in Brugge

Sportief verkoper - Teamplayer - Fietsen in Maldegem

Sportief verkoper - Teamplayer in Maldegem

Sportief verkoper - Teamplayer trekking in Maldegem

Gepassioneerd student Fitness Weekend/Vakantie in Brugge

Gepassioneerd student Fietsen Weekend/vakanties in Brugge

Gepassioneerd student in Maldegem

Verkoopmedewerker voltijds Brugge (St.-Kruis)

Verkoopmedewerker deeltijds Brugge (St.-Kruis)

Verkoopmedewerker deeltijds regio Leuven/Kampenhout in Brugge

Verkoopmedewerker deeltijds Brugge