Callcenter Medewerker Vacatures

Callcenter Medewerker vacatures voor studenten

Er zijn 9 callcenter medewerker vacatures.

Wil jij een carrière beginnen in de klantendienst en help jij graag anderen? Klik dan op de link hieronder en lees meer over onze callcenter medewerker vacatures.


Vacatures callcenter medewerker

Ben jij op zoek naar de ideale studentenjob? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar vacatures bij een callcenter! Dit werk is goed te combineren naast je studie en het betaalt goed. Ook krijg je de mogelijkheid bepaalde vaardigheden te ontwikkelen die altijd goed van pas komen op je CV. Lijkt dit jou wat? Kijk dan eens naar onze callcenter vacatures en solliciteer via StudentJob BE.Werken als callcenter medewerker

Werken als callcenter medewerker is bijna in elke branche mogelijk! Zo kan je zelfs aan de slag bij bekende merken in het zonnige Portugal! Geen enkele dag is hetzelfde, omdat je telkens met verschillende vraagstukken van klanten bezig bent. Daarnaast krijg je vaak een training om jouw vaardigheden te ontwikkelen, zodat je vol vertrouwen de klant te woord kan staan. Dit werk staat dan ook heel goed op je CV! Of je nou als customer service medewerker de telefoon beantwoordt of dat je werkt op de online afdeling, jouw hoofdtaak is het tevreden krijgen van klanten. Je bent dan ook verantwoordelijk voor klanttevredenheid door vragen van klanten te beantwoorden of hen te adviseren. Als callcenter medewerker ben je in deze functie het contactpunt met de klant en je representeert dus het bedrijf waar je voor werkt. Hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en ga je zelfstandig te werk. Denk jij dat je geschikt bent als als callcenter medewerker? Bekijk dan onze callcenter medewerker vacatures óf kijk eens naar al onze callcenter vacatures. Solliciteer snel en vind een vacature bij een callcenter bij jou in de buurt!


Meer informatie

Fulltime klantenservice medewerkers gezocht in het zonnige Lissabon!

Top Job

Op zoek naar een callcenter job? Solliciteer direct!

Word klantenservice medewerker in Antwerpen

Medewerker Kassa

Begin jij binnenkort aan je nieuwe baan in het zonnige Lissabon?

Op zoek naar thuiswerk vacatures? Ga nu aan de slag!

Mystery shopping & product checks in Anvers

Callcenter Medewerker in Brussel

Callcenter Medewerker in Brussel