Filters - Verfijn resultaten

Vakantiejob in Gent

Er zijn 6 vakantiejobs in Gent gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiejob in Gent en omgeving, maar weet je niet goed wat je wilt? Maak je geen zorgen, er is genoeg aanbod in Gent. Naast werk heeft Gent trouwens nog veel meer te bieden.

De bloemenstad van België

Als historische stad heeft Gent zich ontwikkelt tot een evenwichtig moderne stad waar veel te beleven valt. Maar er zijn ook talloze mogelijkheden voor aan de slag te gaan in een vakantiejob. Als zijnde de bloemenstad van België lokt Gent ook jaarlijks meer dan een miljoen toeristen met tal van trekpleisters en natuurlijk het bekende jaarlijkse festival, "de Gentse feesten"

Financier je vakantieplannen met een vakantiejob van StudentJob

Zoveel cultuur, zoveel te zien… geen wonder dat er jaarlijks zoveel mensen afreizen naar Gent om te genieten van al wat deze cultuurstad te bieden heeft. Dit brengt natuurlijk een gezonde drukte met zich mee en de talloze cafés en restaurants hebben goed te doen. Dat zorgt natuurlijk voor een grote vraag naar gemotiveerde jongeren en dus zijn er vele vacatures voor een vakantiewerk in Gent.

Jobmogelijkheden in Gent

Niet alleen in de Horeca kan er worden gewerkt, Gent heeft talloze bedrijven en handelszaken die op zoek zijn naar studenten. Tijdens de vakantieperiodes is er dan ook een voldoende groot aanbod aan vakantiejobs in Gent.


Of ben jij toch meer op zoek naar een bijverdienste tijdens het weekend, in de avond of gewoon tijdens je studies?

Vind hier alle studentenjobs in Gent

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Verdien goed geld en bouw aan je CV met de beste studentenjob van Gent!

Marktonderzoek - Verdien tot €5 per enquête

Marktonderzoek: verdien tot wel €5 per enquête!

Jobstudent verkoper (m/v) Gent

Marktonderzoek - Verdien tot €5 per enquête

Teamleider verkoopafhandeling 35u in Gent