Vakantiejob in Gent

Er zijn 7 vakantiejobs in Gent gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiejob in Gent? Deze stad is perfect voor levensgenieters. Niets moet, alles mag. De stad is rijk aan geschiedenis en cultuur en mixt dat met een trendy en modern stadsleven. Gent staat bekend om het wereldbefaamde meesterwerk ‘Het Lam Gods’ van de gebroeders Van Eyck, maar ook om de tiendaagse Gentse Feesten. Een stad voor iedereen dus, en daarom des te meer dé locatie voor een leuke vakantiejob. Benieuwd welke vakantiejobs je in Gent kunt doen? Bekijk dan hier ons aanbod.

Callcenter vakantiejob Gent

Heb jij uitstekende communicatieskills en ben je op zoek naar een vakantiejob in Gent? Heb je al eens gedacht aan een callcenterjob? Je hangt de hele dag aan de telefoon, en overtuigt, informeert of beantwoordt vragen. Nieuwsgierig? Check dan hieronder onze callcenter vakantiejobs in Gent.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Gent

Promotie vakantiejob Gent

Wil jij deze vakantie een flexibele job in Gent? Wat denk je van promotiewerk? Deze vakantiejob combineer je makkelijk met andere vakantieplannen. Als promotor word je getraind in overtuigen, verkopen en vlot praten. En je werkt altijd in team van enthousiaste studenten. Overtuigd? Bekijk dan snel onze promotie vakantiejobs in Gent.

Vind hier alle promotie vakantiejobs in Gent

Recreatie vakantiejob Gent

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantiejob in de recreatiebranche en werk je graag met jongeren? Bekijk dan snel onze recreatie vakantiejobs in Gent. Hier vind je vacatures voor bijvoorbeeld vakantiewerk op campings of taalkampen. Geloof ons, met een recreatie vakantiejob verveel je je geen minuut. Succes met je zoektocht!

Vind hier alle recreatie vakantiejobs in Gent

Meer informatie

Bijbaan als salespromotor bij Pepperminds in Gent in Gand

Top Job

Parttime of weekendbezorger worden bij Takeaway.com in Gand

Top Job

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? - Gent

Zaalmedewerker gezocht voor restaurant centrum GENT

pampas gent bv

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? in Gent

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? in Gent

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? - Gent