Vakantiejob in Hasselt

Er zijn 9 vakantiejobs in Hasselt gevonden.

Wil jij graag een vakantiejob in Hasselt? In het compacte centrum van de stad bevindt zich een bruisend studentenleven. Dat merk je zowel op straat als in het uitgaansleven. Toeristen bezoeken Hasselt om te winkelen, bezienswaardigheden te bezoeken en van de culinaire mogelijkheden te genieten. Wil jij als student deze vakantie wat extra’s verdienen met een vakantiejob in Hasselt? Bekijk dan hier onze vacatures.

Callcenter vakantiejob Hasselt

Ben jij op zoek naar een vakantiejob in een callcenter in Hasselt? Werkervaring is niet nodig, want je leert verkooptechnieken waardoor je in no time je eerste klanten binnenhaalt. Benieuwd? Check dan meteen de callcenter vakantiejobs in Hasselt.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Hasselt

Promotie vakantiejob Hasselt

Ben jij op zoek naar een vakantiejob als promotor in Hasselt? Als promotor stap je op mensen af en probeer je hen warm te maken voor een goed doel of een nieuw product. Je trekt alles uit de kast om mensen te overtuigen en laat jezelf altijd van je beste kant zien. Een uitdagende vakantiejob dus, maar ook heel leerzaam. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Kijk snel hieronder bij promotie vakantiejobs in Hasselt.

Vind hier alle promotie vakantiejobs in Hasselt

Sales vakantiejob Hasselt

Wil jij ervaring opdoen in sales en ben je op zoek naar een vakantiejob in Hasselt? Word dan salesmedewerker. Bij deze vakantiejob streef je altijd naar win-winsituaties en ben je zowel klant- als resultaatgericht. Klaar om jouw salesskills te tillen naar the next level? Solliciteer dan op een van onze sales vakantiejobs in Hasselt.

Vind hier alle sales vakantiejobs in Hasselt

Meer informatie

Rejoignez-nous pour participer à I‘amélioration du service de Post

YouGov
Top Job

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Hasselt!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Hasselt!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Hasselt!

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Hasselt!

Join Activate Hasselt voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Wil je een goed betaalde studentejob? Join Activate Hasselt!

Join Activate Hasselt voor jouw ideale vakantiejob!

Medewerker Kassa