Bijverdienste Herentals

Kom je uit de omgeving van Herentals en ben je geïnteresseerd in een bijbaan? Kijk dan bij de bijverdienste in Herentals van StudentJob. Het levendige centrum van Antwerpen is slechts maar 30 minuten reizen met het ov. Hier kan je genieten van zowel cultuur als van Belgische speciaalbieren en clubs. Als je meer van de natuur houd is de rivier omgeving van Herentals wat voor jou. Hier kan je wandelen en ontsnappen van de drukte van de grote steden. Dus als jij uit de omgeving van Herentals komt en graag een bijbaan wilt, kijk dan bij de bijverdienste in Herentals van StudentJob.

Facilitaire vacatures in Herentals

Is jouw studentenkamer altijd schoon en opgeruimd? Kijk dan eens bij de facilitaire vacatures in Herentals van StudentJob. Jij gaat ervoor zorgen dat jij samen met je team alles goed schoonmaakt en netjes achterlaat voor de bewoners. Je vind het niet erg om een oor te zien voor mensen en hun een fijn gevoel te geven. Jij wilt voor de klanten het verschil maken.

Facilitaire vacatures in Herentals

Retail vacatures in Herentals

Ben je benieuwd hoe het er achter de deuren van een retail winkel aan toe gaat?. Als je werkt in de retail werk je in een gezellig team die samenwerken om de klant in de winkel te helpen waar nodig. Je bent hands on en niet bang om initiatief te nemen. Je gaat je natuurlijk ook verdiepen in het product, je hoeft niet bang te zijn als je het product nog niet goed kent. Als dit jou aanspreekt kijk dan eens bij de retail vacatures in Herentals van StudentJob.

Retail vacatures in Herentals

Fietsbezorger vacatures in Herentals

Ben jij graag actief als je aan het werk ben en vind je het niet erg om onderweg te zijn? Dan is een baan als fiets bezorgen misschien wel iets voor jou. Jij gaat de klant blij maken met hun bestelling. Daarnaast je zal mee helpen in de keuken om de bestellingen voor te bereiden en aan te nemen van klanten. Als bezorger profiteer je natuurlijk ook van fooi die ja van klanten kan krijgen als je goed en hard werkt. Als je denkt dit is iets voor mij kan dan bij de fietsbezorger vacatures in Herentals van StudentJob.

Fietsbezorger vacatures in Herentals

Meer informatie

Sales Advisor Lier Baan (18u/wk)

Sales Advisor Geel (20u/wk)

Student Turnhout

Student in Diest

Studenten Mol Statiestraat

Winkelmedewerker Afstand calculator in Turnhout

Assistent winkelverantwoordelijke Afstand calculator in Aarschot