Bijverdienste Herentals

Kom je uit de omgeving van Herentals en ben je geïnteresseerd in een bijbaan? Kijk dan bij de bijverdienste in Herentals van StudentJob. Het levendige centrum van Antwerpen is slechts maar 30 minuten reizen met het ov. Hier kan je genieten van zowel cultuur als van Belgische speciaalbieren en clubs. Als je meer van de natuur houd is de rivier omgeving van Herentals wat voor jou. Hier kan je wandelen en ontsnappen van de drukte van de grote steden. Dus als jij uit de omgeving van Herentals komt en graag een bijbaan wilt, kijk dan bij de bijverdienste in Herentals van StudentJob.

Facilitaire vacatures in Herentals

Is jouw studentenkamer altijd schoon en opgeruimd? Kijk dan eens bij de facilitaire vacatures in Herentals van StudentJob. Jij gaat ervoor zorgen dat jij samen met je team alles goed schoonmaakt en netjes achterlaat voor de bewoners. Je vind het niet erg om een oor te zien voor mensen en hun een fijn gevoel te geven. Jij wilt voor de klanten het verschil maken.

Facilitaire vacatures in Herentals

Retail vacatures in Herentals

Ben je benieuwd hoe het er achter de deuren van een retail winkel aan toe gaat?. Als je werkt in de retail werk je in een gezellig team die samenwerken om de klant in de winkel te helpen waar nodig. Je bent hands on en niet bang om initiatief te nemen. Je gaat je natuurlijk ook verdiepen in het product, je hoeft niet bang te zijn als je het product nog niet goed kent. Als dit jou aanspreekt kijk dan eens bij de retail vacatures in Herentals van StudentJob.

Retail vacatures in Herentals

Fietsbezorger vacatures in Herentals

Ben jij graag actief als je aan het werk ben en vind je het niet erg om onderweg te zijn? Dan is een baan als fiets bezorgen misschien wel iets voor jou. Jij gaat de klant blij maken met hun bestelling. Daarnaast je zal mee helpen in de keuken om de bestellingen voor te bereiden en aan te nemen van klanten. Als bezorger profiteer je natuurlijk ook van fooi die ja van klanten kan krijgen als je goed en hard werkt. Als je denkt dit is iets voor mij kan dan bij de fietsbezorger vacatures in Herentals van StudentJob.

Fietsbezorger vacatures in Herentals

Meer informatie

Verkoper Telecom in Schoten

Store Manager Halle & Denderleeuw (35u/wk)

Sales Advisor Lier (18u/wk)

Huishoudhulp zorgverlening crisisequipe Turnhout

Huishoudhulp zorgverlening in Lier

Huishoudhulp dienstencheques in Aarschot

Huishoudhulp dienstencheques in Mol

Huishoudhulp dienstencheques in Heist-op-den-Berg

Huishoudhulp dienstencheques in Herentals

Bezorger Lier

Flexi bezorger Geel

Jobstudent Pizzamaker Turnhout

Jobstudent bezorger Turnhout

Flexi bezorger Turnhout

Pizzamaker Geel

Bezorger Geel

Fietsbezorger Turnhout

Jobstudent bezorger Geel

Jobstudent Pizzamaker Geel

Fietsbezorger Herentals

Sportief verkoper - Teamplayer outdoor 18-36u/week in Turnhout

Sportief verkoper - Teamplayer Fietsen 18-36u/week in Turnhout

Sportief verkoper - Teamplayer in Turnhout

Gepassioneerd student Teamsport/Racketsport in Lier

Ergotherapeut(e) in Mol

Zorgkundige - 19 uur in Geel