Bijverdienste vacatures

Ben jij opzoek naar een baan voor extra bijverdienste naast je studie? Dan ben je bij StudentJob aan het juiste adres! Als online job board bieden we de leukste bijbanen aan die makkelijk te combineren zijn met jouw studie.

Het aanbod is zeer divers, zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vacatures online beschikbaar voor weekendwerk, maar kun je ook meerdere vacatures voor thuiswerk vinden. Daarnaast kun je op StudentJob makkelijk bijbanen zoeken binnen een sector naar keuze. Weet je niet wat voor studentjob je zoekt, maar wel waar je zou willen werken? Bezoek dan één van onze pagina’s die daarbij kunnen helpen door studentenjobs per stad, per regio of zelfs jobs per provincie te bekijken.

Heb je een leuke vacature voor bijverdienste gevonden? Twijfel dan niet en meld je dan gelijk aan! Ben je misschien op zoek naar een fulltime baan of een stageplek? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina’s, want ook dit bieden wij aan bij StudentJob!

Een studentenjob voor extra bijverdiensten heb je zo gevonden via StudentJob!

Interesse in een leuke studentenjob voor extra bijverdiensten voor naast je studie? Dan is StudentJob de plek voor jou! Bij StudentJob hebben wij genoeg mogelijkheden beschikbaar voor toffe bijbanen, door bijvoorbeeld naast doordeweeks werk ook weekendwerk en thuiswerk aan te bieden. Zo vind je gemakkelijk werk wat voldoet aan jouw eisen en wat past binnen jouw schema.

Heb je de perfecte vacature voor bijverdiensten gevonden? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Heb je nog geen account? Meld je dan nu aan op onze website zodat je gelijk de volgende stap kunt zetten naar jouw ideale studentenjob. Met een account op StudentJob heb je de mogelijkheid om eenvoudig een cv aan te maken mocht je deze nog niet hebben.

Als je klaar bent om te solliciteren, klik dan op de knop ‘Solliciteer Direct’ die vermeld staat bij de vacature. Je wordt dan doorgestuurd naar de juiste pagina waar je je motivatiebrief kunt uploaden. Je motivatiebrief is erg belangrijk, aangezien je hierin laat zien dat jij de geschikte kandidaat bent, dus besteedt hier genoeg tijd aan. Binnen een paar werkdagen hoor je of je op gesprek mag komen. Zo makkelijk gaat het dus!

Bent u werkgever?

Plaats vandaag nog uw vacature en bereik gemotiveerde studenten en afgestudeerden!

Plaats vacature