Bijverdienste in Kortrijk

Kom jij uit Kortrijk en wil je wat bijverdienen? Kijk dan eens bij de bijverdienste in Kortrijk van StudentJob. Kortrijk ligt dicht bij de Franse grens en daardoor is het makkelijk om even van de Franse keuken en cultuur te genieten. In Kortrijk zijn het hele jaar door verschillende festivals, van kunst tot muziek. Je kan er natuurlijk ook gewoon een biertje doen in het stadscentrum. Als jij geïnteresseerd bent om in Kortrijk te gaan werken kijk dan eens bij de bijverdienste in Kortrijk van StudentJob.

Retail vacatures in Kortrijk

Ben jij een echte retail tijger of wil je graag gaan werken in de retail? Kijk dan eens bij de retail vacatures in Kortrijk van StudentJob. Hier vind je de leukste retail jobs in Kortrijk. Als je in de retail werkt zal je het niet erg moeten vinden om in een team te werken. Je staat in contact met de klant, je moet een klantgerichte houding hebben. Als je geïnteresseerd bent kijk dan bij de retail vacatures in Kortrijk van StudentJob.

Retail vacatures in Kortrijk

Callcenter vacatures in Kortrijk

Word jij er gelukkig van om met mensen in contact te zijn en heb jij een goede professionele houding? Dan is een baan bij een callcenter misschien wel iets voor jou. In een callcenter zal je mensen helpen hun vragen te beantwoorden of hun een aanbieding te doen. Je zult een verlengstuk zijn van het bedrijf. Je moet dus klantgericht zijn en communicatief sterk zijn. Als je hier in geïnteresseerd bent, kijk dan bij de callcenter vacatures in Kortrijk van StudentJob.

Callcenter vacatures in Kortrijk

Schoonmaak vacatures in Kortrijk

Hou jij toch een beetje van schoonmaken en heb je een oog voor detail? Dan is een baan in de schoonmaak wel wat voor jou. Werken in de schoonmaak is erg flexibel en dus goed te combineren met een studie. Als jij denkt dit past bij mij of je bent benieuwd naar de vacatures, kijk dan bij de schoonmaak vacatures in Kortrijk van StudentJob.

Schoonmaak vacatures in Kortrijk

Meer informatie

Thuiswerken: verdien geld met online enquêtes!

Top Job

De zomer van je leven op Mallorca? Kom werken bij Mallorca Motion!

Top Job

Sales Advisor Waregem Baan (20u/wk)

Sales Advisor Oudenaarde (20u/wk)

Sales Advisor Roeselare (Brugsesteenweg) (20u/wk)

Assistent winkelverantwoordelijke Afstand calculator in Izegem

Assistent winkelverantwoordelijke Afstand calculator in Oudenaarde

Winkelmedewerker Afstand calculator in Izegem

Assistent winkelverantwoordelijke Afstand calculator in Kortrijk