Bijverdienste in Ieper

Er zijn 11 bijverdienste in Ieper beschikbaar.


Studeer je en ben je op zoek naar een bijverdienste in Ieper? Of ben je net afgestudeerd en wil je even van je vrije tijd genieten, maar ook wat zakgeld hebben? Dan ben jij bij StudentJob aan het juiste adres! Op onze website kun je makkelijk een bijverdienste in Ieper en in de omgeving van Ieper vinden. Werk je liever vanuit huis? Ook dan zijn er genoeg opties voor een bijverdienste in Ieper. Benieuwd naar welke andere studentenjobs er zijn in Ieper? Neem dan gerust een kijkje bij onze vacatures.


Flexijobs Ieper in de horeca

Is eten je allereerste liefde en ben je dol op de Italiaanse keuken? Dan is de flexijob pizzamaker misschien iets voor jou. Ken je de stad Ieper net zo goed als je broekzak? En houd je van cruisen door de stad op je fiets, e-bike of scooter? Dan zou je een top bezorger kunnen zijn. In Ieper zijn er veel flexijobs in de horeca, zoals: pizzamaker, bezorger, manager en meer. Spreekt dit jou aan? Schrijf je in, maak een profiel aan en solliciteer meteen op de verschillende flexijobs in de horeca.

Studentenjobs Ieper

Weet je nog niet zeker of een flexijob in Ieper in de horeca bij jou past? Dan kun je ook op onze website andere studentenjobs in Ieper vinden. Woon je in de omgeving van Ieper? Ook dan hebben we veel mogelijkheden voor jou. Het maakt niet uit of je geïnteresseerd bent in klantenservice, detailhandel, sales, administratie of zorg. Er is voor elke sector wel een studentenjob in Ieper. Je kunt heel makkelijk jouw voorkeur aangeven via het filtermenu. Daar kun je ook jouw opleidingsniveau aanvinken, zodat je meteen de juiste bijverdienste in Ieper en omgeving vindt.

Meer informatie

Ik wil inloggen, waar kan dat?

Heb je al een account? Je kunt dan meteen inloggen. Heb je nog geen account? Registreer dan gerust om een profiel aan te maken.

Hoe blijf ik op de hoogte van interessante vacatures in Ieper?

Wil je altijd op de hoogte blijven van leuke studentenjobs in Ieper of flexijobs in Ieper? Schakel dan een e-mail alert in. Je vindt deze knop bij de zoekbalk op de homepagina.

Hoe verloopt de procedure nadat ik heb gesolliciteerd voor een bijverdienste in Ieper?

Als je op een bijverdienste in Ieper hebt gesolliciteerd, komt dit terecht bij de werkgever. Het bedrijf neemt dan zelf binnen enkele dagen contact op met jou.

Sales Advisor Roeselare (Ooststraat) (18u/wk)

Sales Advisor Roeselare (Brugsesteenweg) (20u/wk)

Sales Advisor Ieper (18u/wk)

Flexi bezorger Poperinge

Autobezorger Poperinge

Fietsbezorger Poperinge

Autobezorger Ieper

Autobezorger Ieper

Jobstudent Pizzamaker Poperinge

Winkelmedewerker Afstand calculator in Menen

Winkelmedewerker Afstand calculator in Wevelgem