Studentenjob in Namen

Er zijn 2 studentenjobs in Namen gevonden.

Ben je hard op zoek naar een studentenjob? En wil je graag aan de slag in de omgeving van Namen? Stop dan met zoeken. De leukste vacatures voor jobstudenten vind je bij StudentJob. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag als callcentermedewerker of scoor een job in de zorg. Klaar met werken en nog energie over? Ontdek Namen! Struin langs rivier de Maas die door de stad heen kronkelt of bezoek een voorstelling in een van de talloze bioscopen en theaters. Ben jij nieuwsgierig geraakt? Bekijk dan snel ons aanbod studentenjobs in Namen en solliciteer direct op jouw favoriete vacature!

Ben je op zoek naar alle vacatures in Namen? Hier kun je alle vacatures in Namen vinden.


Studentenjob callcenter Namen

Heb jij altijd je woordje klaar en krijg jij alles verkocht? Dan wil jij vast graag jouw talenten in de praktijk brengen bij een callcenter in Namen. Heb je nog geen ervaring in deze job? Niet getreurd. Voordat je aan de slag gaat krijg je verschillende trainingen die ervoor zorgen dat jij de juiste verkooptechnieken onder de knie krijgt. Voor je het weet heb jij je eerste klanten binnen gehaald. Klaar voor deze uitdaging en benieuwd naar wat jouw mogelijkheden zijn? Check ons aanbod callcenter studentenjobs in Namen.

Vind hier alle callcenter studentenjobs in Namen

Studentenjob zorg Namen

Heb jij tijd over naast je studie en wil je graag wat geld bijverdienen? Sta jij bij al jouw naasten bekend als een zorgzaam en behulpzaam iemand? En woon je ook nog in de omgeving van Namen? Dan heeft StudentJob voor jou topvacatures in de zorg! Als jobstudent in de zorg ben je bijvoorbeeld actief als huishoudelijk hulp, dierenverzorger of als babysitter. Klinkt dit jou als muziek in de oren en denk jij dat je de ideale match bent voor deze job? Wacht dan niet langer! Bekijk ons aanbod aan zorg studentenjobs in Namen en solliciteer direct!

Vind hier alle zorg studentenjobs in Namen

Meer informatie