Vakantiejobs in Diest

Er zijn 5 vakantiejobs in Diest beschikbaar.

Diest is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en grenst in het oosten aan de provincie Limburg. In Diest snuif je ongetwijfeld cultuur op; geen enkele andere stad in België heeft zoveel beschermde monumenten per km² als de historisch kern van Diest! Interesseer je je meer in de fuiven, dan historische geschiedenis? Diest komt ook niet te kort aan feestjes! Heb je misschien zin om zelf een fuif of concert te organiseren met een aantal vrienden, klasgenoten of met je vereniging? De jeugddienst voorziet je van een fuifgids met checklist en stappenplan voor wie in Diest een party wil organiseren. Hierbij kan je zelfs een fuifbus aanvragen! Diest klinkt toch super vet? Check ons vakantiejob vacatureaanbod!

Callcenter vakantiejob Diest

Wat dacht je ervan om in Diest te beginnen aan een callcenter vakantiejob? Wat houdt een callcenter vakantiejob precies in? Als callcenter medewerker werkt een callcenter werknemer achter zijn/haar bureau en neemt hij/zij contact op met klanten via de telefoon. Hun doel? Zo veel mogelijk producten of diensten telefonisch verkocht te krijgen! Daarnaast moet je door middel van behulpzame klantenservice en goede klantgerichtheid kunnen assisteren bij vragen of problemen. Heb jij de communicatieve vaardigheden om het te maken als callcenter medewerker? Solliciteer vandaag nog voor één van onze vacatures en wie weet verdien jij binnenkort een mooie loon als callcenter medewerker!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Diest

Promotiewerk vakantiejob Diest

Jij wilt tijdens de vakantie een baantje vinden in Diest waarbij je goed geld kan verdienen, maar je daarnaast ook kan amuseren. Promotiewerk is the answer! Promotiewerk medewerkers zijn typisch enthousiaste jobstudenten die zich van dag tot dag bezig houden met het vertegenwoordigen en promoten van verschillende merken. Dit houdt in dat ze mensen aanspreken over het merk en zo veel mogelijk flyers en samples uitdelen. Dit doen ze op verschillende drukke locaties, zoals op straat, in winkelcentra, beurzen, evenementen en (if you’re lucky) festivals. Je moet de aandacht van de mensen kunnen aantrekken. Hiervoor is een een optimistische, positieve en enthousiaste mentaliteit essentieel! Zie je jezelf deze job doen in de vakantie? Solliciteer vandaag dan nog!

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Diest

Meer informatie

KLIK HIER, goed betaalde studentenjob! - Hasselt

Festivalmedewerkers gezocht 2022! in Hasselt

Flexibele promoters gezocht! - Hasselt

Sociaal en leergierige studenten gezocht! - Hasselt

Medewerker Kassa