Vakantiejob in Aarschot

Aarschot is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. In Aarschot vind je bezienswaardigheden, zoals het Begijnhof en de Onze-Lieve-VrouweKerk. Daarnaast vind je in Aarschot ook de Grote Markt terug. Deze markt droeg vroeger een belangrijke rol binnen de stad; hier werden de officiële mededelingen aan de bevolking gedaan en andere belangrijke gebeurtenissen. Voor wie meer wilt ontdekken over Aarschotse geschiedenis, kan over het ontdekken in het Stedelijk Museum Aarschot. Wie feesten verkiest boven het bijleren, kan natuurlijk terecht in de Stadsfeestzaal van Aarschot. Hier is ieder weekend wel een party te beleven. Graag een vakantiejob scoren in Aarschot? Bekijk onze openstaande vacatures in Aarschot nu!

Callcenter vakantiejob Aarschot

Een callcenter vakantiejob is een goed idee om als student wat bij te verdienen in regio Aarschot. Niet alleen is deze job een goede bijverdienste, maar je kan uit deze functie allerlei vaardigheden bijleren, die super goed op je cv staan! Naast communicatieve vaardigheden, toont deze vakantiejob ook aan dat je commercieel ingesteld bent. Als callcenter medewerker toon je ook aan dat je klantgericht te werk kan gaan en op de verschillende doelgroepen kan inspelen. Lijkt dit je een leuke job optie voor deze vakantie? Solliciteer dan op meerdere openstaande vacatures. Voorafgaande ervaring in callcenter is niet essentieel, dus het is zeker een poging waard!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Aarschot

Recreatief vakantiejob Aarschot

In Aarschot zit je zeker goed wat betreft recreatieve activiteiten in de vakantie. Maar wat dacht je van het verantwoordelijk zijn voor de organisatie van deze activiteiten en evenementen deze vakantie? Een recreatief medewerker bedenkt en organiseert verschillende activiteiten met een groep begeleiders. Deze evenementen moeten goed gepland worden, je wilt namelijk dat alles super vlot verloopt. Daarnaast, moet je ook zeker maken dat iedereen zich naar z’n zin heeft tijdens de activiteiten. Je doet meestal dienst op een camping, bungalowpark of dagrecreatie verblijf. Denk je dat je enthousiast, sociaal en organisatorisch genoeg bent om deze functie aan te gaan? Check dan snel ons aanbod en solliciteer vandaag!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Aarschot

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Leuven à Louvain

Top Job

Rejoignez-nous pour participer à I‘amélioration du service de Post

YouGov
Top Job

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Leuven!

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Leuven

Join Activate Leuven voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Wil je een goed betaalde studentenjob? Join Activate Leuven!

Join Activate Leuven voor jouw ideale vakantiejob!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Leuven!