Bijverdienste in Gent

Ben je op zoek naar een bijverdienste in Gent? Kijk dan naar deze leuke vacatures van studentjob. Gent is de grootste studentenstad van Vlaanderen met zo een 70.000 studenten. Gent staat daardoor ook bekend om zijn bruisende nachtleven, er is voor elk muziekgenre wel een club te vinden. In de zomer kan men genieten van de zon aan de Graslei en korenlei. Daarnaast heeft Gent voldoende restaurants en zijn de heerlijkste biertjes te vinden op de Vrijdagsmarkt. Wat wil je als student nog meer? Neem snel een kijkje naar de vacatures voor bijverdienste in Gent

Ben je op zoek naar alle vacatures in Gent? Hier kun je alle vacatures in Gent vinden.

Bijverdienste winkel Gent

Heb je altijd al in een winkel willen werken in Gent? En lijkt het je leuk om te zien hoe het er in de retail wereld aan toe gaat? Dan is dit je kans. Het doel van werken in een winkel is om behulpzaam te zijn. Help klanten met informeren zodat ze de juiste aankoop doen. Bij deze baan zal je veel met mensen werken, klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kijk dan snel naar de winkel vacatures voor bijverdienste in Gent.

Vind hier alle winkel bijverdienste in Gent

Bijverdienste callcenter Gent

In Gent zijn er voldoende vacatures mogelijkheden om wat bij te verdienen bij callcenters. Dit zal een mooie kans zijn voor studenten die een vlotte babbel hebben en het leuk vinden om mensen te overtuigen. Tijdens deze job zal je bestaande en potentiële klanten advies geven voor het kopen van producten. Je hebt hier geen sales ervaring voor nodig, binnen mum van tijd zal je alle skills leren die je nodig hebt. Trekt dit je aandacht en wil je graag meer leren over het verkopen van producten via de telefoon? Wacht niet langer en bekijk ons aanbod vacatures voor callcenter bijverdienste in Gent.

Vind hier alle callcenter bijverdienste in Gent

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Gent in Gand

Top Job

Zakgeld nodig voor je geplande festivals en vakanties?! Join Activate - Gent

Activate zoekt flexibele studenten - Gent

FLEXIBEL EN GOED BETAALDE studentenjob als promoter - Gent

Store Manager Gent Langemunt (35u/wk)

Student Dendermonde

Sales Advisor Deinze (20 u)

Sales Advisor Gent Langemunt (20 u)

Store Manager Oudenaarde (35u/wk)

Jobstudent / flexijob verkoopmedewerker Gent Korenmarkt

Shift Supervisor - Starbucks Gent Sint Pieters 32u of voltijds, vast contract

Barista - Starbucks Gent Korenmarkt 24u/week

Barista - Starbucks Gent Sint-Pieters 24u/week vast contract!

Assistant Manager Starbucks Gent Sint Pieters vast contract voltijds