STUDENTJOB BLOG

 

Heb je wat Netflix aanraders nodig? StudentJob komt tot de "rescue" met wat Netflix tips voor je volgende avond dat je even wilt chillen. Want ondanks dat we allemaal volop bezig zijn met studeren en aan het zwoegen zijn om de deadlines te halen, is er geen schaamte om even te relaxen. En wat is beter voor het relaxen dan je benen omhoog gooien en met je laptop op schoot je favoriete serie te bingen. Dus hier zijn de beste Netflix aanraders van StudentJob!

Jack Whitehall travels with my father

 Netflix aanraders

In deze serie gaat de acteur/cabaretier Jack Whitehall met zijn vader op reis naar verschillende landen om op die manier een hechtere band te ontwikkelen met zijn vader. Jack is zelf erg van het uitgaan en nieuwe dingen proberen terwijl de vader nogal conservatief is. De combinatie van de twee is eigenlijk op elke manier fout en je kan even flink lachen terwijl je deze serie kijkt. Wat ook top is tijdens serie is de prachtige locaties waar ze heen gaan, je kan hier makkelijk wat inspiratie opdoen voor een leuke locatie om naar toe te reizen. Je kan natuurlijk ook altijd werken in het buitenland, dan verdien je ook nog geld naast de ervaring.

Queer Eye

Netflix aanraders

Als je jezelf er niet toe kan zetten om te beginnen met studeren (zelfs na onze motivatie tips) dan is de serie Queer Eye iets voor jou. In deze serie gaat een groep van vijf fabulous mannen, mensen helpen door iemand die het wat moeilijker heeft, totaal in het zonnetje te zetten. Ze toveren zijn/haar huis om, geven hem/haar een make-over en laten die persoon zijn angst overwinnen door een dikke zelfvertrouwen boost. Na een aflevering van Queer Eye heb je zo weer de motivatie om met gemak die deadline nog even af te maken (ja of je kijkt nog drie afleveringen). En als je nog iets meer hulp nodig hebt voor die deadline, niet getreurd wij staan paraat met wat deadline tips.

The good place

Netflix aanraders

Deze serie volgt de hoofdpersoon Eleanor Shellstrop die in ‘The Good Place’ terecht gekomen is. The Good Place is een wat komische opvatting van de “hemel” waarbij je door middel van punten in The Good Place, of in The Bad Place komt. Deze punten kun je op verschillende manieren behalen maar een van deze manieren is goed studeren en hard werken, gelukkig kan je dat gemakkelijk doen bij StudentJob. En als je net als in The Good Place nooit zorgen wilt hebben, zouden deze tips je kunnen helpen zorgeloos de dag door te gaan.


Dit waren alweer onze Netflix aanraders, heb jij nog meer series die echt goed zijn? Zet het in de comments! Dus schaam je de volgende keer niet als je even een pauze neemt met deze Netflix tips, we doen het tenslotte allemaal.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.