Vakantiejob in Bilzen

Zoek jij ook een vakantiejob in het leuke Bilzen? De gemeente Bilzen is gelegen in Belgisch Limburg. De gemeente is een schitterende erfgoedsite, een fantastisch cultuurcentrum en een toeristische trekpleister. Toeristen komen naar Bilzen voor de prachtige bezienswaardigheden, zoals de kastelen, ruïnes en architectuur. Maar ook zij die zich liever bezig houden met spannende activiteiten kunnen in Bilzen terecht, bijvoorbeeld bij de Fastlane Karting in Bilzen. Geniet jij liever van muziek in de open lucht? Dan moet jij Jazz Bilzen beleven! Benieuwd naar het werkaanbod wat betreft vakantiejobs in Bilzen? Neem dan snel een kijkje onderaan.

Callcenter vakantiejob Bilzen

Misschien had jij deze vakantie graag in een callcenter in Bilzen gewerkt? Welke opleiding en ervaring moet je als callcenter medewerker precies hebben? De job vereist vaak de volgende vaardigheden; commerciële, communicatieve en sociale eigenschappen. Meestal wordt er geen specifieke opleidingen van je gevraagd, de nodige training zal ter plekke voorzien worden! Qua dagelijkse taken als callcenter werknemer houd je je bezig met het volgende; klanten opbellen, hulp bieden bij vragen en klachten. Op zoek naar een uitdagende, sociaal-georiënteerde job? Dan is callcenter medewerker zeker iets voor jou deze vakantie! Solliciteer op StudentJob!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Bilzen

Winkelwerk vakantiejob Bilzen

Ben jij een enthousiaste student op zoek naar een winkelwerk vakantiejob in Poperinge? Dan zit je hier helemaal goed. Winkel werkgevers in jouw buurt zoeken naar jou. In de winkel voer je verschillende taken uit, waaronder klanten in de winkel assisteren bij vragen of verzoeken. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om klanten te bedienen achter de kassa zelf. Werkgevers kunnen je ook individuele taken geven die je zelfstandig uitvoert. Zoals bijvoorbeeld de winkel op orde houden of de rekken bijvullen. In het geval dat je in een grotere winkel werkt, zal je vaak in teamverband moeten werken. Teamwork skills is dan dus zeker een must! Enthousiast om deze vakantie al aan de slag te gaan? Bekijk nog vlug onze sollicitatietips. Sucess met je sollicitatie!

Vind hier alle winkelwerk vakantiejobs in Bilzen

Meer informatie

Rejoignez-nous pour participer à I‘amélioration du service de Post

YouGov
Top Job

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Hasselt!

Join Activate Hasselt voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Wil je een goed betaalde studentejob? Join Activate Hasselt!

Join Activate Hasselt voor jouw ideale vakantiejob!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Hasselt!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Hasselt!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Hasselt!

Medewerker Kassa