Vakantiejob in Lommel

Geïnteresseerd in een vakantiejob in Lommel? Why not! Er is hier genoeg te doen in je vrije tijd. Naast enkele van de leukste cafés en bars in Limburg, vind je hier ook een uniek stuk natuur in Lommel, namelijk de Lommelse Sahara. Dit is een gezellig stukje strand dat een prachtig bos begrensd, wat de perfecte gelegenheid biedt in de vakantie voor zowel de wandelaars als zonnekloppers. Eerder een fan van avontuur? Dan kan jij terecht is de Quad Aventure in Lommel. Verken met je groep vrienden het spannende Quad parcour. Perfecte ontspanning van die lange werkuren, toch? Check ons vakantiejob vacature aanbod in Lommel onderaan!

Callcenter vakantiejob Lommel

Jij zoekt misschien een vakantiejob in een Lommelse callcenter? Wel, een callcenter medewerker functie biedt niet alleen de kans om met verschillende klanten te werken en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van klantenservice, communicatie en meer! Je dagelijkse taken bestaan uit het telefonisch contact opnemen met verschillende potentiële klanten om een product of dienst te verkopen. Daarnaast sta je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen of klachten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je je professionele carrière ontwikkelen? Naast een goed aanbod aan callcenter vacatures, biedt StudentJob sollicitatietips voor een perfect sollicitatie voor een callcenterfunctie. Succes!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Lommel

Promotiewerk vakantiejob Lommel

Een promotiewerk baantje in Lommel is de ideale vakantiejob om lekker geld te verdienen en waarbij je je ook nog eens goed kan amuseren. Je doel als promotiemedewerker is om het woord over een dienst of product te verspreiden. Je moet zo veel mogelijk mensen aanspreken en informeren over een bepaald merk. Meestal is het ook jouw verantwoordelijkheid om flyers en samples uit te delen. Het is belangrijk dat je goede communicatie vaardigheden en overtuigingskracht. De werkgever plaats je op de drukste locaties om zo veel mogelijk mensen te spreken winkelcentra, beurzen en andere evenementen. Heb jij een optimistische, positieve en enthousiaste werkmentaliteit op de werkplaats? Check dan ons promotiewerk vakantie jobaanbod in Lommel.

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Lommel

Andere werkgelegenheden in regio Lommel

Zoek je andere werkmogelijkheden buiten Lommel? Wat dacht je van een vakantiejob in Hasselt? Hier kan je verschillende leuke activiteiten doen na die lange shifts - zeker in de vakantie! Plopsa Indoor pretpark bezoeken? Of beter, misschien lekker feesten op de festival velden van Pukkelpop? Bekijk de vakantiejobs van Hasselt hier.
More information

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan