Vakantiejobs in Brasschaat

Er zijn 1 vakantiejobs in Brasschaat beschikbaar.

Op zoek naar een vakantiejob in Brasschaat? Wel, er is geen betere periode om in Braschaat te zijn dan tijdens de vakantie. Er zijn tijdens de vakantie veel evenementen te beleven, dus je verveelt je hier niet! Tijdens de jaarlijkse dorpsdag wordt de Bredabaan helemaal autovrij gemaakt en demonstreren handelaars en verenigingen hun kunsten en goederen. Tijdens de Winterdorpse feesten wordt het gemeentepark helemaal omgetoverd tot schaatspiste van 800m² en kan je lekker genieten van het gezellige houten chaletdorpje en lekkere foodtrucks. Geniet een hele maand December van de winterse kerstsfeer! Overtuigd om in Brasschaat aan een job te beginnen? Solliciteer vandaag nog op StudentJob!

Callcenter vakantiejob Brasschaat

Je zoekt deze vakantie een chille vakantiejob om die portefeuille lekker bij te vullen. Met een callcenter vakantiejob in Brasschaat krijg je al die zomerse vakantie activiteiten betaald! Maar wat is de functiebeschrijving van een callcenter medewerker precies? In principe werkt een callcenter werknemer achter zijn/haar bureau en neemt hij/zij contact op met klanten via de telefoon. Het is hun verantwoordelijkheid om een product of dienst telefonisch te verkopen. Daarnaast houden ze zich bezig met het beantwoorden van vragen of klachten van klanten. Heb jij een vlotte babbel? Dan klinkt deze vakantiejob toch wel iets voor jou! Bekijk ons aanbod aan callcenter vakantiejobs!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Brasschaat

Recreatief vakantiejob Brasschaat

Een andere optie is een recreatief vakantiejob in Braschaat! Ben jij creatief? Ben je sportief? Kan je goed werken met kinderen en kan je ook effectief in groepsverband werken? Dan ben jij de ideale sollicitant om deze vakantie te werken als recreatief medewerker! Deze job is niet alleen goed voor de portefeuille, maar ook goed voor je CV: dit soort vakantiewerk toont vaak heel wat organisatie- en creativiteits vaardigheden aan. Check de leuke vacatures van deze vakantie in zowel het binnen- als buitenland en solliciteer vandaag nog! Succes!

Vind hier alle recreatieve vakantiejobs in Brasschaat

Meer informatie