Vakantiejobs Heist-op-den-Berg

Er zijn 17 vakantiejobs in regio Heist-op-den-Berg gevonden.


In de vakantieperiodes nemen veel fulltime medewerkers hun vakantiedagen op. Dit betekent dat er dan genoeg vakantiejobs in de regio Heist-op-den-Berg zijn. Ben je op zoek naar een vakantiejob? Wij kunnen je zeker helpen bij het vinden van een leuke baan. Hieronder vind je al onze vacatures voor vakantiejobs in Heist-op-den-Berg.


Ben jij op zoek naar een studentenjob in Heist-op-den-Berg en omgeving? Bekijk dan onze vacatures voor studentenjobs Heist-op-den-Berg.


Sales vakantiewerk in Heist-op-den-Berg

Als sales promoter ben je het visitekaartje van verschillende merken, producten of diensten. Een praatje maken klinkt zo onschuldig, maar bij sommigen staat alleen al bij het idee het zweet in de handen. Is dit niet het geval bij jou en heb je een vlotte babbel? Kun je makkelijk mensen overtuigen? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als sales promoter in Heist-op-den-Berg en omgeving. Wil jij aan de slag in een functie waarbij je veel aan de telefoon bent? Ook dan hebben wij genoeg vakantiejobs in Heist-op-den-Berg beschikbaar voor jou, bijvoorbeeld als callcenter medewerker. Zo kan een baan als commercieel medewerker iets voor jou zou zijn. Waar je ook naar op zoek bent, zijn er verschillende sales vakantiejobs in Heist-op-den-Berg voor jou.

Horeca vakantiewerk in Heist-op-den-Berg

In de horeca is er altijd vraag naar goed personeel, dus de kans dat je een baan krijgt in deze sector is hoog. Ervaring is mooi meegenomen, maar het is niet noodzakelijk. Als je op zoek bent naar afwisselend vakantiewerk in Heist-op-den-Berg, is een job in de horeca misschien iets voor jou. Op onze website hebben we verschillende horeca vacatures in Heist-op-den-Berg, zoals afwasser, pizza maker, bezorger, hostess, serveerster, catering en meer. Ben je geïnteresseerd in een van de vakantiejobs in Heist-op-den-Berg? Schrijf je meteen in, maak je profiel aan en solliciteer.


Ben je op zoek naar een fulltime baan of een baan voor een langere periode? Neem dan een kijkje bij al onze vacatures in Heist-op-den-Berg.

Meer informatie

Hoe maak ik een cv zonder werkervaring?

Als je geen of weinig jobs achter de rug hebt, is het een goed idee om de focus te leggen op je persoonlijke vaardigheden. Op onze website kun je wat tips vinden over hoe je zonder werkervaring een goed cv kunt opstellen.

Hoe kan ik een vakantiejob in Heist-op-den-Berg vinden als ik jonger dan 18 jaar bent?

Ben je minimaal 15 jaar en op zoek naar vakantiewerk in Heist-op-den-Berg? Dan is dit mogelijk. Heb je geen idee wat voor soort vakantiejobs in Heist-op-den-Berg voor jou geschikt zijn? Geen zorgen, want StudentJob heeft een paar suggesties voor jou.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vakantiejobs in Heist-op-den-Berg?

Wil je altijd op de hoogte blijven van leuke vakantiewerk in Heist-op-den-Berg en omgeving? Schakel dan een e-mail alert in. Je vindt deze knop bij de zoekbalk op de homepagina.

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Louvain

Top Job

Rejoignez-nous pour participer à I‘amélioration du service de Post

YouGov
Top Job

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Leuven!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Mechelen!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Mechelen!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Leuven!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Leuven!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Mechelen!

Hulp kelner/dienster voor vakantie en weekends in Mortsel

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Mechelen!

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Leuven

Join Activate Mechelen voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Join Activate Leuven voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Wil je een goed betaalde studentenjob? Join Activate Mechelen

Wil je een goed betaalde studentenjob? Join Activate Leuven!

Join Activate Leuven voor jouw ideale vakantiejob!

Join Activate Mechelen voor jouw ideale vakantiejob!