Vakantiejob in Herentals

Wij bieden vakantiejob vacatures voor studenten uit Herentals! Naast een diverse keus aan werkgelegenheden, biedt Herentals haar jonge inwoners ook enorm veel cultuur. In de Antwerpse stad vind je veel verschillende bezienswaardigheden, maar ook een groot aanbod aan natuurgebieden. Je kan ook lekker genieten van de Herentalse cultuur in het cultuurcentrum ‘t Schaliken. Hier vinden heel het jaar allerlei voorstellingen plaats, van theater tot dans tot wereldmuziek. Je vind hier dus zeker en vast een ontspannende show om van te genieten na een lange werkdag. Zin om deze vakantie al aan de slag te gaan? Bekijk dan ons vacature aanbod en solliciteer vandaag.

Callcenter vakantiejob Herentals

Wat dacht je van een vakantiejob als callcentermedewerker in hartje Herentals deze vakantie? Misschien ben jij wel de ideale kandidaat voor de functie! Maar hoe is het precies om in een callcenter te werken in de vakantie? Wat doe je zoal van dag tot dag? In principe werkt een callcenter werknemer achter zijn/haar bureau en neemt hij/zij contact op met klanten via de telefoon. Dit doen ze om telefonisch een product of dienst te verkopen. Daarnaast staan ze verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen of klachten. Klinkt deze vakantiejob als iets voor jou? Solliciteer vandaag nog op StudentJob BE! Of lees nog vlug onze sollicitatietips om je sollicitatie zeker te knallen.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Herentals

Promotiewerk vakantiejob Herentals

Jij wilt tijdens de vakantie een baantje vinden in Herentals waarbij je goed geld kan verdienen, maar je daarnaast ook kan amuseren. Promotiewerk is the answer! Promotiewerk medewerkers zijn typisch enthousiaste jobstudenten die zich van dag tot dag bezig houden met het vertegenwoordigen en promoten van verschillende merken. Je doet dienst op straat, winkelcentra, beurzen, evenementen en festivals. Je maakt meestal deel uit van een grote groep jong team members - samenwerken is dus zeker key! Heb jij een optimistische, positieve en enthousiaste werkmentaliteit op de werkplaats? Check dan ons promotiewerk vakantie jobaanbod in Herentals.

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Herentals

Andere werkgelegenheden in regio Herentals

Had jij liever in een grote stad gewerkt? Wat dacht je van het levendige Antwerpen! Een grotere stad brengt meer werkgelegenheden met zich mee. Er is dus genoeg keuze aan vakantiejobs in Antwerpen binnen verschillende, uiteenlopende sectors. Deze vakantie shifts draaien in een bruisende Antwerps café, of misschien liever werken in een winkel op de beroemde Meir! Of misschien staan de vakantiejobs in Mechelen je eerder aan? Neem zeker een kijkje naar de openstaande vakantiejob vacatures!
More information

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan