Vakantiejob in Sint-Truiden

Er zijn 5 vakantiejobs in Sint-Truiden gevonden.

Lijkt vakantiewerk in Sint-Truiden jou wel wat? De stad die bekendstaat als hoofdstad van de fruitstreek heeft genoeg te bieden! Het is een belangrijke winkelstad in de regio, vooral in het gebied rondom de Grote Markt bevinden zich een tal van winkels en horeca. Een leuke plek dus voor een job! Bekijk ons aanbod vakantiejobs in Sint-Truiden!
 

Callcenter vakantiejob Sint-Truiden

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij op zoek naar een vakantiejob in Sint-Truiden? Dan is een job in een callcenter misschien wel iets voor jou! Als callcenter medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Lijkt dit je wat? Zie hieronder ons aanbod callcenter vakantiejobs in Sint-Truiden.

Vind hier alle Callcenter vakantiejobs in Sint-Truiden

Marketing vakantiejob Sint-Truiden

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van marketing en ben je op zoek naar een vakantiejob? Wat dacht je van Sint-Truiden? Leer meer over het verkopen van producten en diensten en breid je netwerk uit! Neem een kijkje tussen de marketing vakantiejobs in Sint-Truiden!

Vind hier alle Marketing vakantiejobs in Sint-Truiden

Recreatie vakantiejob Sint-Truiden

Ben jij van nature altijd actief bezig en ben je op zoek naar een vakantiejob die daarbij past? Dan is een recreatie job in Sint-Tuinen echt iets voor jou! Klik snel op de onderstaande vacatures en vind leuke recreatie vakantiejobs in Sint-Truiden!

Vind hier alle Recreatie vakantiejobs in Sint-Truiden

Meer informatie

KLIK HIER, goed betaalde studentenjob! - Hasselt

Festivalmedewerkers gezocht 2022! in Hasselt

Flexibele promoters gezocht! - Hasselt

Sociaal en leergierige studenten gezocht! - Hasselt

Medewerker Kassa