Vakantiejob in Eeklo

Er zijn 5 vakantiejobs in Eeklo gevonden.

Wil jij graag aan een vakantiejob in Eeklo beginnen? Deze toeristische stad heeft veel te bieden op het vlak van zowel cultuur en natuur. Fietsers en wandelaars komen hier graag om de prachtige fiets-en wandel routes te ontdekken. Maar tussen al dat natuur, vind je ook cultuur terug; Eeklo staat bekend voor de verschillende beelden die verspreid staan in de stad. Zowel in de open ruimtes, als de drukke winkelstraatjes kan je kunstwerken terugvinden die verwijzen naar historisch belangrijke figuren of evenementen. Aarzel niet meer en solliciteer vandaag voor een vakantiejob in Eeklo!

Callcenter vakantiejob Eeklo

Wie kletst nu niét graag aan de telefoon? Met een callcenter vakantiejob in Eeklo, doe je dat heel de dag lang! Callcenter medewerkers hebben zowel communicatieve als commerciële vaardigheden. Ze bellen dagelijks met klanten en moeten daarom ook klantgericht kunnen werken; een vriendelijke en charismatische mentaliteit aanhouden is een must! Je bent verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van producten of diensten. Daarnaast moet je klanten ook kunnen adviseren bij vragen of problemen. Heb jij de perfecte telefoon stem? Zoek dan niet verder! Al de vakantiejobs in een callcenter zijn hier te vinden.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Eeklo

Recreatief vakantiejob Eeklo

De allerleukste baan die je in de vakantie kan hebben, is een recreatief vakantiejob, toch? In Eeklo hebben we voor jou een recreatief vakantiejob aanbod. Een recreatief begeleider of medewerker bedenkt en organiseert verschillende activiteiten samen voor kinderen en vakantiegangers. Je doet meestal dienst in een camping, bungalowpark of dagrecreatie verblijf. De vakantiegangers willen genieten en leuke dingen doen in hun vakantie - en dat is jouw verantwoordelijk! Solliciteer vandaag op een recreatief vakantiejob in Eeklo!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Eeklo

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Gent in Gand

Top Job

Zakgeld nodig voor je geplande festivals en vakanties?! Join Activate - Gent

Zakgeld nodig voor je geplande festivals en vakanties?! Join Activate - Brugge

FLEXIBEL EN GOED BETAALDE studentenjob als promoter - Brugge

FLEXIBEL EN GOED BETAALDE studentenjob als promoter - Gent