Vakantiejob in Evergem

Er zijn 6 vakantiejobs in Evergem gevonden.

Wil jij graag aan een vakantiejob in Evergem beginnen? Op deze pagina vind je alle jobs voor deze vakantie! Evergem biedt haar bezoekers cultuur, natuur en een interessant historisch verleden waar veel over te leren valt. Met de interessante verhalen van Het Kasteeldomein van Wippelgem, duik je de Evergemse geschiedenis in! Zin om een job te vinden in de gemeente van Evergem, neem dan zeker een kijkje naar ons vakantiejob aanbod. Al de vakantiewerk vacatures staan hier op een rijtje.

Callcenter Vakantiejob Evergem

Een vakantiejob in Evergem al eens overwogen? Wat dacht je dan van een callcenter job? Maar wat houdt callcenter medewerker zijn precies in? Wat betreft vaardigheden, is het callcenter personeel klantgericht en vriendelijk. Daarnaast hebben ze vaak goed tijdsbeheer en zijn ze behendig met telefonische apparaten en pc’s. De dagelijkse taken waarmee een callcenter medewerker zich bezighoudt varieert van klanten telefonisch contacteren, adviseren en helpen bij vragen en problemen. Klinkt dit als een geschikte job voor jou deze vakantie? Solliciteer dan vandaag!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Evergem

Marketing Vakantiejob Evergem

Evergem biedt werkgelegenheden aan binnen de marketing sector deze vakantie! Wij zetten alle marketing vakantiejobs in Evergem op een rijtje. Wat doet zo’n marketeer nu elke dag? Marketing medewerkers dragen bij tot het ontwikkelen van allerlei marketingcampagnes. Daarnaast voeren ze onderzoek uit en analyseren data om relevante trends te identificeren. Andere bezigheden zijn marketing strategieën bedenken en andere promotionele activiteiten. Met marketing werkervaring, achter de rug, zet je een mooie eerste stap in je carrière! Neem dus zeker een kijkje naar onze offerte in Evergem!

Vind hier alle marketing vakantiejobs in Evergem

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Gent in Gand

Top Job

Zaalmedewerker gezocht voor restaurant centrum GENT

pampas gent bv
Top Job

Event/horeca medewerkers gezocht in Gent/Brussel/Hasselt

Flexibele promoters gezocht! - Gent

Sociaal en leergierige studenten gezocht! - Gent

KLIK HIER, goed betaalde studentenjob! - Gent