Vakantiejob in Beveren

Wij bieden vacatures voor studenten uit Beveren geïnteresseerd in een vakantiejob. Naast een diverse keus aan werkgelegenheden, biedt Beveren haar inwoners ook enorm veel cultuur. In Beveren vind je veel verschillende kerken, kastelen maar ook een groot aanbod aan natuurgebieden. Wat betreft jaarlijkse activiteiten kan je in Beveren, staat de gemeente erg bekend voor de Beverse feesten die plaatsvinden in de zomer. De Beverse feesten is een echte party; in feest sites over heel Beveren, kan je genieten van de uitgebreide dj line-up. In de zomer zeker checken dus! Zin om deze vakantie al aan de slag te gaan? Bekijk dan ons vacature aanbod en solliciteer vandaag.

Marketing vakantiejob Beveren

Had jij graag deze vakantie graag gewerkt in een marketing bedrijf in Beveren? Dat kan! Op StudentJob hebben wij openstaande marketing vacatures voor studenten! Bij marketing denken veel mensen aan reclame. Dit zijn slechts onderdelen binnen de marketing, want het vakgebied is veel breder. Marketingstrategie, marktonderzoek, brand management en online marketing zijn heel belangrijke componenten van de marketing sector. Ben jij commercieel ingesteld? Heb je een creatieve mindset en kan jij innovatieve ideeën en oplossingen te bieden in een bedrijf? Misschien staat de ideale vacature tussen ons vakantiewerk aanbod! Bekijk nog snel onze sollicitatietips, zodat je je sollicitatie helemaal kan knallen!

Vind hier alle marketing vakantiejobs in Beveren

Callcenter vakantiejob Beveren

Een callcenter vakantiejob in Beveren - wat houdt dat precies in? Je bent vooral veel bezig aan de telefoon. Het is jouw verantwoordelijkheid om contact op te nemen met zowel bestaande, als nieuwe potentiële klanten. Hierbij probeer je door middel van een fantastische klantgerichtheid verschillende producten of diensten te verkopen. Anderzijds houd je je ook bezig met klantenservice; je adviseert klanten met vragen, problemen of klachten. Je doet dienst op kantoor en werkt vaak erg zelfstandig, maar ook soms in groepsverband. Het kan erg druk worden op een callcenter bureau, het speelt dus zeker in je voordeel als je goed kan omgaan met stress. Klinkt dit als een leuke vakantiejob? Zoek dan niet verder! Solliciteer hier!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Beveren

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Antwerpen in Anvers

Top Job

KLIK HIER, goed betaalde studentenjob! - Antwerpen

Jouw mening. Jouw cadeaukeuze!

Schoonmakers vakantieparken gezocht in Antwerpen

Festivalmedewerkers gezocht 2022! in Antwerpen

Werken op events in Sportpaleis en Lotto Arena in Anvers

Flexibele promoters gezocht! - Antwerpen

Sociaal en leergierige studenten gezocht! - Antwerpen

onthaalmedewerkster in notariaat in stekene

notaris frank muller