Vakantiejob in Ninove

Er zijn 3 vakantiejobs in Ninove gevonden.

Waar beter een vakantiejob doen deze vakantie dan in het natuurlijke Ninove! De beste vakantiejobs vacatures staan nu open! In de vakantie zal je je in Ninove niet vervelen; er zijn in de buurt verschillende dingen te doen. Weerstation bezoeken? Een dagje op stap naar het Wereldoorlog memorial? Het Oud-Stadhuis ontdekken? Of genieten van de bosrijke natuur? Naast je vakantiejob, heb je dus genoeg activiteiten om je mee bezig te houden! Bekijk ons vakantiejob aanbod in Ninove hier!

Callcenter vakantiejob Ninove

Met een leuke callcenter job kan je lekker geld verdienen in de vakantie! In Ninove hebben wij een vacature aanbod voor jou! Callcenter medewerkers staan in telefonisch contact met hun klanten. Dit kunnen allerlei soorten klanten zijn; van jong tot oud! Je moet dus goed op verschillende doelgroepen kunnen inspelen. Daarnaast moet je communicatief en klantgericht kunnen te werk gaan. Een vriendelijke en charismatische mentaliteit aanhouden is een must! Zie jij het zitten om deze vakantie in aa callcenter te werken? Al de vakantiejobs in de callcenter sector staan hier.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Ninove

Recreatief vakantiejob Ninove

De allerleukste baan die je in de vakantie kan hebben, is een recreatief vakantiejob, toch? Recreatief medewerkers doen meestal dienst op een vakantiebestemming als een camping, bungalowpark of dagrecreatie verblijf. Hun ultieme taak is ervoor zorgen dat de vakantiegangers en kinderen zich vermaken. Dit doen ze door verschillende activiteiten en feestjes te organiseren voor de vakantiegangers. Ben je energiek, creatief, sociaal en organisatorisch? Dan ben jij misschien de ideale kandidaat voor de recreatief vakantiejob werkgevers!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Ninove

Meer informatie