Vakantiejob in Geel

Wat geld bijverdienen deze vakantie met een vakantiejob in Geel? Is helemaal geen slecht idee, hoor! Geel is de ideale plaats om je zomervakantie door te brengen. Er valt hier altijd wat te doen, voor jong én oud! Of je nu zin hebt in een sportieve, ontspannende of avontuurlijke activiteit. Maak je graag wat tijd voor een museum? Ontdek dan hier het diverse aanbod aan musea. Misschien liever losgaan op de vetste reggae muziek in de zomer? Dan is Reggae Geel the place for you! Reggae Geel, wat jaarlijks plaatsvindt in Augustus slaagt er telkens in om de vetste line-up aan reggae artiesten te fixen. Een vakantiejob in Geel iets voor jou? Bekijk dan ons uitgebreid vacature aanbod!

Callcenter vakantiejob Geel

Wat dacht je van een callcenter vakantiejob te Geel? Om het te maken als een uitstekende callcenter medewerker zijn commerciële, communicatieve en sociale eigenschappen belangrijk. Als je deze vaardigheden hebt, is het gunstig om deze ook in je sollicitatie te vermelden! Wat betreft vereiste opleiding, zal de werkgever meestal geen specifiek diploma van je vragen. Eens je de job hebt bemachtigd, zal je de nodige trainingen ontvangen. Wat je zal doen van dag-tot-dag? Bezigheden variëren van klanten opbellen, hulp bieden bij vragen en klachten. Klinkt dit als de zomerbaan waar jij naar zoekt? Bekijk dan eerst nog vlug onze sollicitatietips en stuur vandaag nog je sollicitatie op via StudentJob!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Geel

Promotiewerk vakantiejob Geel

Misschien is een promotiewerk vakantiejob in Geel iets voor jou deze vakantie? Dan is het nu your time om te solliciteren! Een leuke baan waar je je goed kan amuseren en daarboven nog eens super goed kan verdienen. Promotiewerk werkgevers in Geel zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zin hebben om verschillende merken te vertegenwoordigen en promoten in de vakantie; je spreekt beleefd mensen aan over het merk en deelt verschillende flyers en samples uit. Je doet meestal dienst op telkens een verschillende locatie. Dit kan gewoon op straat zijn, maar vaak ook op leuke festivals tijdens de zomer! Denk je dat jij het in je hebt om de aandacht van de mensen aan te trekken door middel van een optimistische, en overtuigende werkmentaliteit? Solliciteer dan op onze promotiewerk vacatures.

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Geel

Andere werkgelegenheden in regio Geel

Had jij liever in een grote stad gewerkt? Wat dacht je van het levendige Antwerpen! Een grotere stad brengt meer werkgelegenheden met zich mee. Er is dus genoeg keuze aan vakantiejobs in Antwerpen binnen verschillende, uiteenlopende sectors. Deze vakantie shifts draaien in een bruisende Antwerps café, of misschien liever werken in een winkel op de beroemde Meir! Neem zeker een kijkje naar de openstaande vakantiejobs!
More information

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan