Vakantiejob in Izegem

Er zijn 2 vakantiejobs in Izegem gevonden.

Woon je in Izegem en lijkt een vakantiejob deze vakantie jou een goed idee om wat bij te verdienen? Hieronder vind je ons aanbod aan vakantiejobs. Wat de stad zelf betreft, bruist Izegem met cultuur. Toeristen komen hier om cultuur op te snuiven in de verschillende musea en kunstacademie. In Izegem kunnen ook de sportieve onder ons hun tijd doorbrengen; in Izegem vind je prachtige wandel- en fietstochten. Check maar snel welke vakantiejobs in Izegem jou iets lijken op deze pagina.

Callcenter vakantiejob Eeklo

Voor een callcenter vakantiejob in Izegem, spreek je dagelijks met klanten via de telefoon. Je benadert namelijk potentiële klanten voor de verkoop van producten of diensten en beantwoord hun vragen. Aangezien je dagelijks met veel verschillende mensen spreekt, moet je ook goed kunnen inspelen op verschillende doelgroepen. Heb jij de perfecte telefoon stem? Zoek dan niet verder! Al de vakantiejobs in een callcenter in de streek van Izegem zijn hier te vinden.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Izegem

Recreatief vakantiejob Eeklo

De allerleukste baan die je in de vakantie kan hebben, is een recreatief vakantiejob, toch? Recreatief medewerkers doen meestal dienst op een vakantiebestemming als een camping, bungalowpark of dagrecreatie verblijf. Hun ultieme taak is ervoor zorgen dat de vakantiegangers en kinderen zich vermaken. Dit doen ze door verschillende activiteiten en feestjes te organiseren voor de vakantiegangers. Ben je energiek, creatief, sociaal en organisatorisch? Dan ben jij misschien de ideale kandidaat voor de recreatief vakantiejob werkgevers!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Izegem

Meer informatie