Vakantiejob in Poperinge

Er zijn 0 vakantiejobs in Poperinge gevonden.

Wil jij deze vakantie werken in Poperinge? De prachtige stad trekt in de vakantie veel mensen aan. In de verschillende gezellige cafés en restaurants proef je de heerlijke specialiteiten en streekbiertjes. Bier-fans kunnen naast het zuipen, ook leren over het brouwproces! In de Poperingse brouwerijen Sint-Bernardus, Van Eecke en De Plukker demonstreren ze je graag hoe hop omgetoverd wordt tot een heerlijk biertje. Je vindt in Poperinge ook Britse begraafplaatsen en oorlogsrelicten terug, die een leerrijke vakantieactiviteit bieden voor de toeristen. Aarzel niet langer en solliciteer vandaag op onze vakantiejobs van Poperinge!

Callcenter vakantiejob Poperinge

Ooit al een vakantiejob in een callcenter overwogen? Als callcenter medewerker benader je potentiële klanten voor de verkoop van producten of diensten en beantwoord je hun vragen. Je moet communicatief ingesteld zijn op de werkplaats. Aangezien je dagelijks met veel verschillende mensen spreekt, moet je goed kunnen inspelen op de verschillende doelgroepen. Geïnteresseerd? Ben je ook zo’n babbelkont? Dan pas je hier perfect tussen de andere werknemers! Al de vakantiejobs in een callcenter in de streek van Poperinge zijn hier te vinden.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Poperinge

Recreatief vakantiejob Poperinge

Welke vakantiejob is nu beter dan eentje op een recreatieve vakantiebestemming? Deze vakantiebestemmingen kunnen variëren van campings, bungalowparken tot dagrecreatie verblijven. Je taak als recreatief medewerker is ervoor zorgen dat de vakantiegangers en kinderen zich vermaken. Je werkschema staat vol met het bedenken en organiseren van allerlei activiteiten en feestjes voor de vakantiegangers. Energieke, creatieve en sociale sollicitanten worden gewaardeerd! Klinkt dit als jou? Solliciteer vandaag nog voor de positie als recreatief medewerker!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Poperinge

Meer informatie

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan