Vakantiejob in Menen

Op zoek naar een leuke vakantiejob in Menen? Wij hebben een vacature aanbod voor jou! Na die lange werkuren, vallen er in Menen zeker enkele leuke feestjes te beleven. Waaronder carnaval. De inwoners van Menen zien carnaval als de perfecte gelegenheid voor een big party! Wat betreft cultuur, kan je in Menen ook heel wat bezienswaardigheden bezoeken, zoals de ondergrondse kazematten, het Menense stadhuis en belfort. Of geniet anders gewoon een dagje van het prachtige, uitgebreide Menense stadsgroen! Benieuwd naar het studentjob aanbod in deze leuke stad? De vacatures staan onderaan!

Callcenter vakantiejob Menen

Heb jij een callcenter vakantiejob in Menen al overwogen? Een functie binnen een callcenter biedt de gelegenheid om met verschillende klanten uit uiteenlopende doelgroepen te werken. Als gevolg, zal je zonder twijfel fantastische vaardigheden ontwikkelen op het vlak van communicatie, klantgerichtheid en probleem oplossing. Van dag-tot-dag houd je je in het algemeen bezig met de volgende 2 belangrijke taken: verschillende potentiële klanten telefonisch contacteren om een product of dienst te verkopen en assisteren in het geval van klachten of vragen. Hebben wij je al kunnen overtuigen om deze leerrijke werkervaring aan te gaan? Solliciteer vandaag dan nog op ons onderstaande aanbod.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Menen

Promotiewerk vakantiejob Menen

Je bent op zoek naar een leuke vakantiejob, waarbij je goed kan bijverdienen, dan is promotiewerk deze vakantie in Menen iets voor jou! Heb jij een optimistische, positieve en enthousiaste werkmentaliteit op de werkplaats? Wil je graag je commerciële en communicatie vaardigheden verder ontwikkelen tijdens een supertoffe werkervaring? Dan ben jij de promotiemedewerker waar werkgevers van dromen! Je doel als promotiemedewerker is om een merk te vertegenwoordigen en het woord over ditzelfde merk of product te verspreiden. Je doet dienst op straat, winkelcentra, beurzen, evenementen en andere drukke locaties. Tijdens het zomerseizoen zoeken werkgevers ook meestal promotiemedewerkers voor op de vetste festivals! Check ons promotiewerk vakantie jobaanbod in Menen.

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Menen

Andere werkgelegenheden in regio Menen

Had jij liever in een grote stad gewerkt? Wat dacht je van een vakantiejob in Oostende! Een grotere stad brengt meer werkgelegenheden met zich mee. Oostende de perfecte kustgemeente. Hier valt altijd iets te beleven. Van de authentieke vissersambiance aan de haven tot het shoppingwalhalla in de Kapellestraat. Of wat dacht je van een vakantiejob in Roeselare? Neem dan zeker een kijkje naar de vakantiejobs!
More information