Vakantiejob in Tongeren

Wil jij de ideale vakantiejob in Tongeren vinden? Tongeren is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De stad heeft een super interessant Romeins verleden. Je kan over haar deze geschiedenis leren bij de verschillende musea en bezienswaardigheden verspreid over de stad. Maar je vindt hier ook genoeg leuke shopping gelegenheden. Wat betreft eten en drinken, zit je ook helemaal juist in Tongeren. Hier zijn veel cafés en restaurants waar jij kan genieten na te doen. Dus qua winkels en restaurants zit je helemaal goed! Kijk maar eens welke werkgelegenheden die wij bieden deze vakantie in Tongeren!

Callcenter vakantiejob Tongeren

Misschien lijkt een callcenter vakantiejob in Tongeren jou wel leuk? Als callcenter medewerker is het jouw taak om met verschillende klanten uit uiteenlopende doelgroepen te werken. Je belt potentiële klanten om ze te informeren over een bepaald product of merk. Daarnaast, zal je ook bestaande klanten telefonisch moeten helpen met vragen of klachten. Je zal fantastische vaardigheden ontwikkelen op het vlak van communicatie, klantgerichtheid en probleemoplossing, die fantastisch op je cv staan. Naast de ontwikkeling van verschillende uiteenlopende vaardigheden, verkrijg je met deze job natuurlijk ook een super loon! Solliciteer vandaag nog op ons onderstaande aanbod.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Tongeren

Promotiewerk vakantiejob Tongeren

Deze vakantie een promotie vakantiejob bemachtigen in Tongeren? Een promotiewerk baan is de ideale baan voor zij die een leuke baan zoeken waar je mag amuseren en daarboven nog eens super goed willen verdienen. Wat is het profiel van de ideale promotie medewerker? Werknemers in promotie zijn typisch heel enthousiaste, sociale werkers, met uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze zijn flexibele werkers die geen angst hebben om op mensen af te stappen. In de vakantie is de vraag naar promotiemedewerkers groot, dus grijp je kans en solliciteer vandaag op één van onze promotiewerk vacatures in Tongeren. Veel succes!

Vind hier alle promotiewerk vakantiejobs in Tongeren

Andere werkgelegenheden in regio Tongeren

Liever beginnen aan een vakantiejob in een grotere stad? Waarom dan niet solliciteren voor een vakantiejobs in Hasselt? Dé ideale stad om te shoppen en borrelen. Maar je kan hier ook bezienswaardigheden bezoeken als de Japanse tuin, of Plopsa Indoor. Je kan hier natuurlijk ook jaarlijks Pukkelpop beleven.
More information

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? - Hasselt

Top Job

ZOEK NIET VERDER, wij hebben de ideale studentenjob voor jou! in Hasselt

Wat zoek jij in een studentenjob? in Hasselt

KLIK HIER, je hebt je ideale studentenjob gevonden! in Hasselt

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? in Hasselt

Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? in Hasselt

Medewerker Kassa